BSV Boeimeer zoekt sponsors!

© VoetbalJournaal

De sponsoring van BSV Boeimeer is in goede handen bij Hans Bul en collega’s Dennis Schoonenberg en Satish Khieroe. We spraken met Hans over hem en zijn rol bij de club.

Over Hans
Hans is nu 4 jaar vrijwilliger bij BSV Boeimeer, waarvan de laatste 2,5 jaar in de sponsorcommissie. Hij begon met het begeleiden van de voetbalschool van Boeimeer, nu 4 jaar geleden(kinderen tot 5 jaar, red.) van BSV Boeimeer, waar zijn zoon ook begon met voetballen. "De voetbalschool is nu op zondagochtend, waar kinderen zich nog steeds voor in kunnen schrijven om zo kennis te maken met het voetballen. Dit wederom onder begeleiding van leuke trainers."

Toen zijn zoon 7 werd ging deze door naar de F jeugd en is Hans aan de slag gegaan als leider van het team van zijn zoon maar ook met de sponsoring van de club. De rol die hij hierin kreeg toebedeeld was de rol van voorzitter van de sponsorcommissie.

De sponsoring wordt door Hans uitgevoerd met Dennis Schoonenberg en Satish Khieroe. De samenwerking is goed afgestemd met elkaar en we werken dan ook prima samen, aldus Hans. Zijn taken bestaan uit het zoeken naar nieuwe sponsors, bedenken van ideeën hoe je sponsering interessant kunt maken, de facturatie ervan, maar ook acties uitzetten als de Grote Club Actie en Scoren voor de club. Vanuit zijn commerciële functie in het dagelijkse leven spreekt sponsoring hem aan en kan hij hierin zijn bijdrage leveren op maatschappelijk vlak.

NAC Breda
BSV Boeimeer geniet momenteel een prettige samenwerking met NAC Breda. Dit houdt in dat de twee clubs samenwerken op het gebied van jeugd en evenementen voor leden. Zo speelt Jong NAC haar thuiswedstrijden bijvoorbeeld bij BSV Boeimeer. “Dan heb je een goed bereik als amateurclub, wat met name voor sponsoren interessant is, aldus Hans. Wekelijks komen hier clubs uit heel Nederland hun wedstrijden spelen en de naamsbekendheid krijgt zo een enorme boost. Op zaterdag speelt ook de bovenbouw van de NAC jeugd zijn wedstrijden op ons complex aan de Heksenwiel."

Oproep: sponsors gezocht!
“We zijn een gezonde voetbalvereniging met een positief eigen vermogen. We hebben met ongeveer 1000 leden een groot bereik. “Stel je brengt als bedrijf een nieuw product op de markt of je zoekt nieuwe collega’s dan kunnen we dat via onze leden communiceren” aldus Hans, die graag meer sponsors ziet komen en daarvoor een oproep doet:

“We zoeken sponsors voor bijvoorbeeld onze scheidsrechters, maar ook voor diverse jeugdteams. Je kan hierbij fungeren als shirtsponsor, maar ook sponsoren van een vergoeding voor scheidsrechters is een optie. Op dit moment komen uit onze vereniging een aantal talentvolle scheidsrechters naar voren bij de KNVB. Daarnaast hebben we de volgende opties: reclameborden, vermelding op de flat screen in de kantine, banieren en we staan open voor andere ideeën. Zo leeft de gedacht om kleedkamers aan te bieden aan sponsors die de deur/ muren kunnen “behangen” met posters/ eigen kleur verven etc.”

“Het liefst zouden we één grote sponsor hebben voor de hele jeugdafdeling, zoals bijvoorbeeld Tiesto doet bij SAB. Ook zijn we op zoek naar een hoofdsponsor voor het eerste elftal van Boeimeer. Onze accommodatie kunnen we ook verbinden aan een sponsornaam, zeker in combinatie met de wedstrijden van Jong NAC een interessante optie.”

Over de huidige sponsors is Hans positief gestemd: “Je merkt dat de emotionele band er is met een aantal sponsors die ons al jaren een warm hart toedragen. Dit zijn soms (oud) leden die ook zorgdragen voor het onderhoud van de accommodatie. Dit is ook één van de redenen waarom er langdurig wordt gesponsord, er is sprake van een trouwe en loyale samenwerking. Daarnaast hebben we ook de club van 20 euro of 50 euro, waarin leden hun bijdrage kunnen leveren door dit bedrag te doneren om zo de club een warm hart toe te dragen. Tot slot komen er steeds meer nieuwe sponsors bij tot tevredenheid van beide partijen. Mocht u interesse hebben dan kunt u contact opnemen met ons via : sponsoring@boeimeer.nl of neem een kijkje op onze site via www.boeimeer.nl.”

Vorige Volgende

Bekijk de clubs uit dit bericht:

Boeimeer