Stanley Klop richt zich op het trainersvak

©VoetbalJournaal

Tijdens een uitwedstrijd van het eerste van MVV'27 scheurde Stanley Klop zijn voorste kruisband van zijn rechterknie. Door het aanhoudende blessureleed besloot hij om een punt achter zijn voetbalcarrière te zetten. Hij wilde bezig blijven en bood zich aan als trainer bij de club.

 

“Het 3e elftal van MVV’27 zocht nog een trainer, toen is het trainersvak me heel erg gaan interesseren” Toen Stanley hersteld was van zijn blessure ging hij weer voetballen, het seizoen erop scheurde hij weer dezelfde kruisband af en moest hij een punt zetten achter zijn voetbalcarrière. MVV’27 bood me afgelopen seizoen toen de kans om mezelf te ontwikkelen als hoofdtrainer als MVV’27 2, dit doe ik nog steeds met heel veel plezier”

 

“Ooit zou ik graag hoofdtrainer van MVV’27 willen worden, daarnaast hebben we aan het begin van vorig seizoen ons zelf mooie doelstellingen opgedragen voor de lange termijn en het lijkt erop dat we stapje voor stapje deze doelstellingen gaan halen. We willen graag met het eerste op tweede klasse gaan acteren, op een gezonde manier met eigen jongens. Het tweede elftal een stabiele reserve eersteklasser maken zodat deze jongens op een heel aardig niveau spelen en geleidelijk de aansluiting vinden met het eerste elftal. Daarnaast is het doel om van het derde elftal weer een volwaardig selectie elftal te maken en deze te laten acteren op reserve tweede klasse niveau."

"Ook willen we een goed selectiebeleid creëren. Het derde nu al een volwaardig selectie elftal en voor elk selectie elftal zijn de randvoorwaarden voltreffelijk geregeld. Daarnaast zijn het stuk voor stuk jongens die in de jeugd van deze club hebben gespeeld, dus nu moeten we stapje voor stapje langzaam alle drie de elftallen naar een niveau hoger tillen. Dit gaat wel gepaard aan de persoonlijke ontwikkeling van elke speler, want dat staat voorop.”

Vorige Volgende

Bekijk de clubs uit dit bericht:

MVV '27