Teamuitje of trainingskamp? Laat het over aan De nummer 12

© De nummer 12/VoetbalJournaal
De nummer 12 ondersteunt voetbalteams of voetbalclubs bij het organiseren of volledig organiseren van activiteiten. Of dit nu een geschikt binnenlands trainingskamp voor de jeugd of senioren voetbalteams, of deels ondersteuning bij het organiseren van een internationaal jeugdtoernooi. De nummer 12 is biedt een breed takenpakket qua ondersteuning en bijna alle denkbare situaties is hierin mogelijk!


 
Trainingskampen
De nummer 12 heeft een aantal toplocaties in Nederland zorgvuldig voor je uitgekozen om jullie trainingskamp tot een succes te maken! De trainingskampen in Nederland bieden zij aan met een fijn op maat gemaakt voetbalpakket! Of je nu wilt gaan voor een echt sportieve en intensieve voorbereiding op je nieuwe seizoenshelft of gewoon leuk een gezellig weekendje weg met je maten van de voetbal?! De nummer 12 helpt jou in deze zoektocht! 

Bubble voetbal
Bubble voetbal, oftewel bumper football is een variant binnen voetbal, waarbij iedereen een opblaasbaar (bumper)pak zit. Het spelprincipe van een voetbalwedstrijd blijft gelijk, echter zijn er geen regels en alles is toegestaan.

Hilariteit en plezier staan voorop bij deze spelvariant! Op het moment dat twee spelers tegen elkaar aanbotsen zullen ze beide een verschillende kant opvliegen. De bumperbal vangt de klap op en je gaat weer lachend verder. Bubble voetbal is de nieuwste trend en iedereen kan het doen!
 
Bubble voetbal is goed voor het teamgevoel
Door de grote variatie aan mogelijkheden met bubble ballen is het voor een hele grote doelgroep erg leuk om te doen als activiteit. Een mooie afwisseling op een trainingskamp om de teamspirit er extra in te krijgen. De nummer 12 verzorgt ook hele leuke trainingskampen in Nederland en hiermee is dus makkelijk een koppeling te maken tussen hard werken en plezier maken tijdens je voorbereidingsweekend. Ook voor bedrijfsuitjes of vrijgezellenfeestjes zijn de variaties met de bumper ballen, dé oplossing om een echt groepsgevoel te krijgen.

Trainingskampen zijn beschikbaar op verschillende locaties in Nederland en Bubble Voetbal is in heel Nederland te boeken, want we komen graag naar je toe! Bekijk de mogelijkheden hier eens rustig of laat u adviseren door De nummer 12 door te bellen naar 06-29110129 of mail naar info@denummer12.nl
Vorige Volgende

Bekijk de clubs uit dit bericht: