Wedstrijd gestaakt i.v.m. heftige blessure speler Naaldwijk

© VoetbalJournaal
Naaldwijk stond met 1-0 voor in de 80ste minuut maar het liep anders dan ze gehoopt hadden. Frank Schipper werd van achter naar de grond gehaald en liep een ernstige blessure op. Hij werd afgevoerd door de ambulance en de wedstrijd werd gestaakt. Wij hebben hem gesproken vanuit zijn bed om een inzicht te krijgen vanuit het slachtoffer van deze 'horrortackle'.
 
Wedstrijd
Frank Schipper voetbalt sinds dit seizoen bij v.v. Naaldwijk en is weggegaan bij HVC’10 uit Hoek van Holland. Hij heeft het er erg naar zijn zin en werd met open armen ontvangen bij zijn nieuwe club. Afgelopen zaterdag heeft hij een blessure opgelopen in de partij tegen GDA door Hussain-Ali. Er moest een ambulance komen en uiteraard werden de laatste 10 minuten niet gespeeld. Hoe dit verder wordt opgelost is aan de KNVB. De uitslag staat voorlopig genoteerd als 1-0 voor Naaldwijk.
 
Horrortackle
Frank Schipper rende met volle snelheid naar de bal en op dat moment hoorde hij dat er al medespelers riepen:’’in je rug, in je rug’’. Doordat Frank alleen oog voor de bal het en die daarom ook wilde afschermen ging het fout. De tegenstander wilde een sliding zetten op de bal maar doordat Frank zijn standbeen ervoor zette kwam de sliding niet op de bal. ‘’De scheidsrechter gaf uiteindelijk een gele kaart en ik weet niet uit welk perspectief hij het gezien heef,t maar ik vond het een bizarre beslissing om een gele kaart te geven.’’ Op het moment dat de scheidsrechter zag hoe het been van Frank eruit zag werd hij witjes en zocht meteen de kleedkamers op.
 
Gevolgen
Op het moment dat Frank op de grond lag en het uitschreeuwde van de pijn werd hij door verzorgers geholpen. ’’Ze hebben allemaal jassen om over me heen gelegd om me warm te houden want de velden waren niet droog en de dagen worden nu kouder.’’ Hij werd meegenomen door de ambulance om in het ziekenhuis gips te laten zetten en foto’s te maken. Uit de foto’s werd geconstateerd dat zijn kuitbeen én enkel gebroken zijn en zijn enkelbanden ingescheurd. Frank wordt 18 oktober geopereerd en tot die tijd loopt hij met gips. Gelukkig zijn niet alleen zijn ouders er voor hem maar ook zijn team is al op ziekenbezoek geweest. Ook wij als VoetbalJournaal wensen Frank veel sterkte en hopen dat hij snel weer op de velden verschijnt!
Vorige Volgende

Bekijk de clubs uit dit bericht:

Naaldwijk