Over Ons

Over het VoetbalJournaal
VoetbalJournaal is dé plek voor het laatste voetbalnieuws en de leuke filmpjes uit het Nederlandse amateurvoetbal. Het VoetbalJournaal maakt geen onderscheid in club, geslacht of niveau.

Ons team ademt voetbal. Elk personeelslid speelt of heeft voetbal gespeeld. Wij zijn van mening dat het (amateur)voetbal een positieve bijdrage levert op de maatschappij en het leven van de voetballers en betrokkenen zelf waardoor wij dit graag een podium willen geven.

De voetbalkrant
Het VoetbalJournaal brengt al sinds 2006 in meer dan 28 regio’s en ongeveer 500 clubs, twee keer per jaar, dé regionale amateurvoetbalkrant uit. In deze krant worden achtergronden en verrichtingen van de betrokken amateurvoetbalverenigingen geplaatst. Elke betrokken vereniging heeft een eigen redactionele pagina in de krant waar onder meer spelers, trainers, bestuurders, jeugdspelers, dames, vrijwilligers en andere betrokkenen worden geïnterviewd.  Het is een echte krant voor én door voetballers. Per halfjaar worden huis-aan-huis 1.2 miljoen huishoudens bereikt met de verschillende edities.

Het voetbalJournaal Online
Op de website staan de digitale versies van de voetbalkrant, de nieuwsfeed en het videoplatform centraal. Zo kunt u op uw gemakt het laatste voetbalnieuws lezen en genieten van de meest leuke, mooie en humoristische filmpjes uit het Nederlandse amateurvoetbal. Door de ontwikkeling van de eigen applicatie kunt u dit op elk moment van de dag doen op uw eigen smartphone. Heb jij zelf interessant of leuk amateurvoetbalnieuws of heb jij zelf een voetbal gerelateerd filmpje? Neem dan vooral contact op en wordt correspondent van ons!

Leerbedrijf
VoetbalJournaal hecht veel waarde aan de ontwikkeling van scholieren. Naast het intern opleiden van het eigen personeel zijn wij een erkend leerbedrijf waar studenten stage kunnen lopen of kunnen afstuderen.

Economie en administratie
o Medewerker marketing en communicatie (niveau 4)

Handel, mode en ondernemerschap
o (Junior) accountmanager (niveau 4)
o Commercieel medewerker (niveau 3)

Media en vormgeving
o mediamanager (niveau 4)
o mediaredactiemedewerker (niveau 4)


 

Medewerkers Hoofdkantoor:


Jeffrey van der Net
email: j.vandernet@zpress.nl 
Dave Zaal
email: d.zaal@zpress.nl
Nigel Branderhorst
email: n.branderhorst@zpress.nl
Stephan Jonk
email: s.jonk@zpress.nl
Danny Poldervaart
email: d.poldervaart@zpress.nl
Rik van Hoek
email: r.vanhoek@zpress.nl
Siggy Schutte
email: s.schutte@zpress.nl
Daniel de Bruijn
email: d.debruijn@zpress.nl