Regio Barendrecht-Ridderkerk-Albrandswaard

  • ck kozijnen
  • voetbaldiscount.nl
  • Chica Mode

Edities

VoetbalJournaal Barendrecht-Ridderkerk-Albrandswaard - voorjaar 2017

VoetbalJournaal Barendrecht-Ridderkerk-Albrandswaard - Najaar 2016

VoetbalJournaal Barendrecht-Ridderkerk-Heerjansdam - Najaar 2016

VoetbalJournaal Barendrecht-Ridderkerk-Albrandswaard - Voorjaar 2016

VoetbalJournaal Barendrecht-Ridderkerk-Heerjansdam - Voorjaar 2016

VoetbalJournaal Barendrecht-Ridderkerk-Heerjansdam - Najaar 2015

VoetbalJournaal Barendrecht-Ridderkerk-Albrandswaard - Najaar 2015

VoetbalJournaal Barendrecht-Ridderkerk-Albrandswaard - Voorjaar 2015

VoetbalJournaal Barendrecht-Ridderkerk-Heerjansdam - Voorjaar 2015

VoetbalJournaal Barendrecht-Ridderkerk-Albrandswaard - Najaar 2014

Bedrijven in Barendrecht-Ridderkerk-Albrandswaard

Berichten uit de regio

vrijdag 15 september

15:52

Sportcentrum Dordrecht, al een kleine vier decennia toonaangevend op het gebied van sportoutfits en teamwear in Dordrecht maar ook met een klantenkring buiten de stad, beleeft deze periode topdrukte. De start van de diverse competities zorgt voor een hausse in de verkoop van sportkleding en –schoenen.
 
In de periode augustus en september is het een drukte van belang in de vestigingen van Sportcentrum Dordrecht, in de Albertine Agnesstraat en in de Vriesestraat. ,,Je zou zeggen dat door de late start van de meeste amateurvoetbalcompetities in het weekeinde van 23 en 24 september de drukte meer verspreid is, maar niets is minder waar’’, geeft Christine Schakenbos, die de marketing en communicatie binnen de sportspeciaalzaak verzorgt, aan. ,,We beleven een uitermate drukke periode, zeker ook omdat we in eigen huis de bedrukking van de teamwear van diverse verenigingen verzorgen.’’
 
Champions League
‘We know the game’ is de slogan waarmee Sportcentrum Dordrecht (kortweg: SCD) zich graag afficheert. ,,We zien onszelf als coach, trainer en zaakwaarnemer van onze klanten. We luisteren graag naar hun wensen, willen maatwerk leveren’’, vertelt Christine Schakenbos. SCD is daarmee ook een belangrijke spelbepaler op sportoutfit gebied, met Dordtse voetbalclubs als Dubbeldam, RCD en Wieldrecht in de klantenkring maar ook verenigingen buiten de Merwestad (ASWH, Drechtstreek, Heerjansdam en Pelikaan bijvoorbeeld) en in andere takken van sport zoals bijvoorbeeld korfbal. ,,Op dit moment draaien we eigenlijk 24 uur per dag, zeven dagen in de week.’’
 
In de winkels zijn de nieuwste trends en outfits op sportgebied te zien. ,,In deze periode komen de Champions League pakken binnen. Deze pakken zijn exclusiever dan de ‘gewone’ wedstrijdtrainingspakken van de Europese topclubs.’’
 
Instagram
Met eigenaar Cees Jorissen als spil en inspirator van een groep van in totaal zo’n vijftien medewerkers is Sportcentrum Dordrecht hard op weg naar haar veertigste verjaardag. Het actuele assortiment wordt via sociale media nadrukkelijk onder de aandacht gebracht.
 
Christine Schakenbos: ,,Onze webshop is onze derde winkel geworden. Mensen weten nog steeds heel goed de weg naar onze twee fysieke vestigingen te vinden en doen dat ook het liefst, maar de verkoop van shirts, schoenen en pakken via de webshop is ook belangrijk voor ons geworden. Op ons Instagram account vindt de consument altijd onze laatste collectie. Hierbij maken we gebruik van eigen foto’s, gemaakt met onze eigen medewerkers. Dit slaat enorm aan bij vooral de jongere jeugd. Vaak worden onze medewerkers herkend door die jonge gasten en dan is er al snel goed contact na binnenkomst. Want hoewel de webshop een belangrijk middel voor ons is geworden, wij zijn een sportspeciaalzaak, waarbij het contact tussen de klant en onze medewerkers heel erg belangrijk is. Dit merken we ook aan het feit dat onze klanten graag bij ons terugkomen.’’

Lees meer>

Barendrecht Logo

10:11

Barendrecht

Het vlaggenschip van BVV Barendrecht speelt zaterdag de vierde competitieronde van de Tweede Divisie. Na de eerste overwinning van het seizoen bij De Treffers (2-1) ontvangen de rood/witten ditmaal VVSB.

De zondagploeg kwam in de eerste drie wedstrijden tot twee gelijke spelen tegen FC Lisse (1-1) en TEC (2-2) en moest in de openingswedstrijd een nederlaag slikken tegen De Dijk. De Amsterdamse nieuwkomer trok in blessuretijd de wedstrijd naar zich toe en boog een 1-0 achterstand in Noordwijkerhout om in een 3-1 overwinning. Barendrecht weet hoe dat voelt, getuige de zure nederlagen tegen Rijnsburgse Boys (2-3) en FC Lienden (3-4) in de eerste twee competitieduels. VVSB neemt zaterdag ongetwijfeld Tommy Bekooij mee naar Barendrecht: de aanvaller werd vorig seizoen met 19 treffers topscorer van de Tweede Divisie en trof ook dit seizoen al tweemaal doel.

Het duel tussen Barendrecht en VVSB begint zaterdag om 15.30 uur op sportpark De Bongerd.

Lees meer>

maandag 11 september

15:11

Vorige week meldden we al dat je bij Zweeler mee kunt doen aan verschillende Fantasy Leagues, waarvan de Eredivisie inmiddels gestart is. Maar je kunt je deze week nog aanmelden voor de Fantasy Champions League en Europa League. 

Waarom mee doen aan de Fantasy Champions League?

· Je betrokkenheid bij het voetbal zal nog meer toe nemen. Je krijgt 72 miljoen euro budget om 8 voetbalteams te kiezen .

· Het kost maar 7 euro en je krijgt er uren aan entertainment voor terug. Niet alleen bij het puzzelen naar het ideale team, maar ook tijdens de wedstrijden zorgen jouw teams voor vreugde, maar zeker ook voor frustraties.

· Als je een groot gedeelte van de andere spelers weet te verslaan, kan je ook nog een leuke prijs winnen! Er zijn 30 prijzen te winnen in het algemeen klassement (min. 1.000 euro aan prijzen)! En de 1e prijs bedraagt meer dan 152 euro!
 

Champions League
Het https://zweeler.com/game/footballGroupKnockout/FantasyChampionsLeagueBudget20172018/main.php?ref=670"> style="text-decoration:none">Champions League (Budget) Spel 2017/2018 zal gaan starten op dinsdag 12 september 2017 om 20:45 uur.
Je krijgt 72 miljoen euro budget om 8 voetbalteams te kiezen, waarvan jij denkt dat ze de meeste punten gaan halen in het Champions League (Budget) Spel 2017/2018.

Het spel kost 7 euro per team en we starten met minimaal €1000,- aan prijzen. De eerste prijs zal 152 euro zijn (30 AK prijzen).

Europa League
Het https://zweeler.com/game/footballGroupKnockout/FantasyEuropaLeagueBudget2017/main.php?ref=670"> style="text-decoration:none">Europa League (Budget) Spel 2017/2018 zal gaan starten op donderdag 14 september 2017 om 19:00 uur.
Je krijgt 85 miljoen euro budget om 10 voetbalteams te kiezen, waarvan jij denkt dat ze de meeste punten gaan halen in het Europa League (Budget) Spel 2017/2018.

Het spel kost 7 euro per team en we starten met minimaal 500 euro aan prijzen. De eerste prijs zal 93 euro zijn (15 AK prijzen).

https://www.zweeler.com/main/main.php?module=register&ref=670"> style="text-decoration:none">Klik hier om je meteen te registreren! 


Lees meer>

vrijdag 8 september
Rijsoord Logo

10:19

Rijsoord

RVVH is de competitie slecht begonnen. Van het gepromoveerde Nootdorp, dat het grootste gedeelte van de wedstrijd met tien man speelde, werd met 2-0 verloren. Het Ridderkerks Dagblad kopte zelfs met ‘een beschamende nederlaag.’ Ook een strafschop was niet voldoende om op voorsprong te komen, hoewel je je kunt afvragen waarom de scheidsrechter zo snel floot terwijl vier seconden later de bal over de doellijn ging en het dus wel een geldig doelpunt was. Maar dat is praten achteraf.

 

Pakte RVVH het vorig jaar in de competitieouverture nog drie punten, nu moesten de mannen van trainer Franken met lege handen naar huis. Veel kansen creëren maar geen doelpunten maken, wat dat betreft is er weinig nieuws onder de zon. Jammer want vooraf werd Nootdorp als één van de zwakkere ploegen beschouwd. Duidelijk bleek dat het elftal van RVVH nog geen geheel vormt en misschien wreekt het spelen van weinig oefenwedstrijden zich nu.

 

Heel anders ging het met de tegenstander van a.s. zaterdag Rijsoord. Op het eigen sportpark werd met veel inzet het gerenommeerde Ter Leede met 1-0 verslagen en het was nog verdiend ook. Zeker in de tweede helft had met meer precisie de score makkelijk op kunnen lopen tot 3-0. Maar ook met de kleinste overwinning word je drie punten rijker.

 

RVVH is dus gewaarschuwd. De vorige keer dat de buren elkaar in competitieverband tegenkwamen haalde RVVH uit twee wedstrijden maar één schamel punt. En toch degradeerden de Rijsoordenaars toen. Bij een derby als deze spelen vaak heel andere sentimenten als bij een wedstrijd tegen een willekeurige ander elftal. Zoals bekend werd Rijsoord dit jaar kampioen van de eerste klasse C. In de overschrijvingsperiode bleven de meeste spelers de club trouw. Topscorer Mike van Gool is nog steeds geblesseerd maar dat deert de mannen van trainer Gijs Zwaan kennelijk niet.

 

Ongetwijfeld zal RVVH zich willen revancheren voor de mispeer van afgelopen zaterdag en zal Rijsoord het goede begin willen voortzetten. Het belooft een spannende middag te worden op het gemeentelijk sportpark waar onder leiding van scheidsrechter M. Jobse uit Sint-Laurens om 14.30 uur zal worden afgetrapt. Voorafgaand aan de wedstrijd zal één minuut stilte in acht worden genoemd vanwege het overlijden van Egbert Moed en zullen de (RVVH) spelers met rouwbanden spelen.


Lees meer>

Meer berichten