Regio Barendrecht-Ridderkerk-Albrandswaard

  • ck kozijnen
  • voetbaldiscount.nl
  • Chica Mode

Edities

VoetbalJournaal Barendrecht - najaar 2017

VoetbalJournaal Barendrecht-Ridderkerk-Albrandswaard - voorjaar 2017

VoetbalJournaal Barendrecht-Ridderkerk-Heerjansdam - Najaar 2016

VoetbalJournaal Barendrecht-Ridderkerk-Albrandswaard - Najaar 2016

VoetbalJournaal Barendrecht-Ridderkerk-Albrandswaard - Voorjaar 2016

VoetbalJournaal Barendrecht-Ridderkerk-Heerjansdam - Voorjaar 2016

VoetbalJournaal Barendrecht-Ridderkerk-Albrandswaard - Najaar 2015

VoetbalJournaal Barendrecht-Ridderkerk-Heerjansdam - Najaar 2015

VoetbalJournaal Barendrecht-Ridderkerk-Albrandswaard - Voorjaar 2015

VoetbalJournaal Barendrecht-Ridderkerk-Heerjansdam - Voorjaar 2015

VoetbalJournaal Barendrecht-Ridderkerk-Albrandswaard - Najaar 2014

Bedrijven in Barendrecht-Ridderkerk-Albrandswaard

Berichten uit de regio

vrijdag 12 januari

10:01

Wij zijn voor onze vestiging in de Vriesestraat op zoek naar…. jou?
 

Locatie
Vriesestraat
Telefoonnummer
 
Dienstverband
Parttime
Uur per week
8
Startdatum
 
Contact
 
E-mail

Sportcentrum Dordrecht bestaat sinds 1979 en heeft twee fysieke sportwinkels in Dordrecht en een webshop. Op het gebied van sportschoenen, sportkleding, voetbalschoenen en hardloopschoenen, zijn wij dé toonaangevende sportspeciaalzaak voor de regio.

Voor onze vestiging in de Vriesestraat l in Dordrecht zijn wij op zoek naar een enthousiaste weekendverkoopmedewerker. Als verkoopmedewerker ben jij een aanspreekpunt voor onze winkel en zorg je voor professioneel advies. 

Je adviseert de klanten bij het nemen van hun beslissingen en zorgt ervoor dat je goed op de hoogte bent van de acties en gebruikswijze van de producten. Je presenteert de producten op een nette manier die overeenkomt met de achterliggende gedachte van het product. Daarnaast heb je affiniteit met sport & casual.

DIT BEN JIJ:
Je bent enthousiast en pro actief
Je volgt op dit moment een HBO studie
Je bent creatief
Je bent op zaterdag (en zondag (middag)) inzetbaar
Je hart gaat sneller kloppen van alles wat met sport te maken heeft
Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.
Je bent flexibel inzetbaar

DIT BIEDEN WIJ:
Werken in een gezellige, informele sfeer.
Ruimte voor initiatieven en ontwikkeling.
Goede (secundaire) arbeidsvoorwaarden

INTERESSE?
Klik dan op DIRECT SOLLICITEREN en vul je gegevens hier in..
Mocht je nieuwsgierig zijn naar onze winkels? Schroom dan niet om binnen te lopen. We maken graag kennis met je.

Onvolledige sollicitaties worden niet in behandeling genomen.
Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Lees meer>

09:53

Deze week in het kader van 'Hé scheids' een interview met Mark Kuil.
Op zijn 16e begon hij al met het fluiten van wedstrijden bij SV Gouda en daar heeft hij tot op de dag van vandaag nog altijd heel veel plezier in. Zijn mooiste ervaring tot nu toe was het fluiten van jeugdwedstrijden van de grote BVO's als Ajax en Feyenoord. 
Daarnaast is Mark zelf ook nog een actieve voetballer bij zijn huidige club RVC'33.

Kan je wat meer over jezelf vertellen op sportief gebied?

Ik ben begonnen met voetballen bij SV Gouda toen in 7 jaar oud was. Hier heb ik tot 12e jaar gespeeld. Na mijn 12e heb ik een aantal andere sporten beoefend. Op mijn 16e heb ik mijn voetbal kicksen weer aangetrokken en ben ik weer gaan voetballen bij SV Gouda. Op mijn 18e heb ik de overstap gemaakt naar RVC 33 en daar voetbal ik nu nog steeds. Momenteel in het sterrenensemble van heren 3. Als scheidsrechter ben ik op mijn 16e begonnen bij SV Gouda. Hier heb ik jeugdwedstrijden gefloten. Bij RVC kreeg ik de mogelijkheid om de KNVB-cursus te volgen. Na het behalen van de cursus ben ik bij de KNVB gaan fluiten. Dit doe ik nu al 5 jaar. Momenteel fluit ik in groep 4 senioren. Dit zijn 3e en 4e klasse standaard elftallen.   

Wat zijn voor jouw de leukste wedstrijden om te fluiten/ vlaggen?
Ik vond het 2 jaar geleden fantastisch om de jeugdwedstrijden van BVO'S te fluiten. Dat niveau was ongekend hoog. Je komt dan op de sportcomplexen van Feyenoord Ajax en Sparta. Dit was voor mij echt een jongensdroom die uitkwam. Ik liep op het hoofdveld, Feyenoord D1 tegen Sparta D1 te fluiten. Camerabeelden, veel toeschouwers en fox sport langs de lijn. Dit is in mijn ogen de mooiste pot die ik gefloten heb. Een andere mooie wedstrijd om te fluiten is een derby tussen 2 dorpen, hierbij hangt een goede sfeer en is er veel publiek en de belangen zijn dan ook erg hoog. Je merkt dat ook op de manier hoe je wordt behandeld door de verenigingen. Ze zijn vaak veel gastvrijer en behulpzamer. Ook tijdens de wedstrijd merk je dat de spelers niet willen verliezen. Ze gaan veel harder spelen en je moet als scheidsrechter dit goed aanvoelen.     

Heb jezelf nog bepaalde rituelen of een bijgeloof om je voor te bereiden op een wedstrijd?
Ik maak voor elke wedstrijd een selfie en deze stuur ik dan naar een collega scheidsrechters en mijn vrienden. Daarnaast luister ik altijd rock muziek als ik naar een wedstrijd toe rijd. Op die manier probeer ik de spanning weg te halen. Ook probeer ik altijd voor elke belangrijke wedstrijd 2 uur van te voren aanwezig te zijn. Ik ga dan meestal naar het 2e elftal kijken en probeer verhalen op te vangen van het 1e. Ook maak ik dan een praatje met toeschouwers en vraag ik wat hun verwachtingen zijn van de wedstrijd zonder dat ik vertel dat ik de scheidsrechter ben. Op deze manier verkrijg ik veel informatie.      

Wat is je functie bij de scheidsrechtersvereniging of bij het bestuur van je club

Ik ben bij SV Gouda scheidsrechtersbegeleider. Ik begeleid jonge scheidsrechters die net zijn begonnen met fluiten. Jonge scheidsrechters hebben veel hulp nodig in de eerste jaren waarin zij fluiten. Ouders kunnen een negatieve rol spelen bij de ontwikkeling van de scheidsrechters. Ouders kunnen door veel te zeuren en te schelden op de scheidsrechter, de scheidsrechter ontmoedigen en hem het plezier afnemen van het fluiten. Hier probeer ik als begeleider alert voor te zijn en de scheidsrechter te steunen en de ouders op hun gedrag aan te spreken. Daarnaast geef ik scheidsrechters tips hoe ze beter een beslissing kunnen maken en hoe ze het beste kunnen lopen op het veld.  
 

Wat vindt je van de opmars van vrouwenvoetbal?
Ik vind het persoonlijk erg leuk. Het niveau is vaak alleen niet erg hoog. Ik moest vrouwenvoetbal fluiten voor de KNVB en ging altijd met plezier naar de wedstrijden toe maar wist dat het niveau voetbal niet bijzonder hoog kon liggen. Als voetbal liefhebber vind ik het erg leuk dat meiden zoveel plezier kunnen hebben in het spel. Ook het succes wat de vrouwen op het EK gehad hebben vind ik fantastisch. Het zorgt voor een grote boost in de opmars van het vrouwenvoetbal. Bij RVC33 hebben we ook meerdere vrouwenteams. Dit zorgt voor een gezellige sfeer binnen de vereniging. 


Heb je nog andere ambities op het gebied van sport?
Ik hoop als scheidsrechter mijn debuut te mogen maken in de hoofdklasse. Voor mij is dan het doel bereikt. Als voetballer lijkt het me mooi om te mogen debuteren in het 1e elftal bij RVC. Daarnaast wil ik 1x in me leven de marathon van Rotterdam uitlopen.  


Heb je naast voetbal ook nog andere hobby’s of dingen waar je je mee bezig houdt?
Momenteel studeer ik SJD op de hogeschool van Utrecht. Hierin zit ik nu in mijn laatste jaar. Daarnaast speel ik graag FIFA met mijn vrienden. Ook ga ik graag een biertje drinken in de stad.   


Lees meer>

09:44

De beker is de competitie bij uitstek waar dromen waarheid worden. Waar je als amateurclub in een succesvolle campagne het misschien wel mag opnemen tegen het grote Ajax of Feyenoord. En, waarom niet, stunten tegen de grote jongens? Bekersprookjes bestaan inderdaad, dat is net de romantiek va deze competitie. In de huidige campagne schakelde AVV Swift nog Vitesse uit, om in de volgende ronde eervol onderuit te gaan tegen Feyenoord (4-1).

Kan een amateurclub dan de beker winnen? In theorie misschien wel, maar in de praktijk is het nog nooit gebeurd dat een Nederlandse amateurclub de cup in de prijzenkast mocht bijzetten. Het is zelfs al van" target="_blank">https://nl.wikipedia.org/wiki/KNVB_beker_1993/94">van 1994 geleden dat een club uit een lagere klasse (NEC)" target="_blank">https://www.nec-nijmegen.nl/">NEC) de finale haalde. Ook in Frankrijk en België zijn er geen voorbeelden van amateurclubs die de beker pakten.

Toch blijft de gemiddelde voetballiefhebber dromen van een heuse bekerstunt. Als het niet door een amateurclub is, dan wel door een van de mindere goden uit het professionele voetbal. Daar spelen ook de bookmakers graag op in. In Nederland is het verboden om te wedden op de KNVB-beker, maar in Frankrijk en België bieden operators als Unibet," target="_blank">https://promotiecode-max.com">Unibet, Bwin, Ladbrokes en Betfirst wel deze mogelijkheid. Daar hangt echter een belangrijke voorwaarde aan vast: om een weddenschap te kunnen afsluiten, moet je woonachtig zijn in respectievelijk Frankrijk of België. 


Lees meer>

donderdag 11 januari

15:29

Steek jij graag de handen uit de mouwen, stuur je met plezier collega’s aan en prolongeer je graag het succes van onze winkel? Als jij voor deze verantwoordelijkheden niet achteruit deinst, dan zijn wij op zoek naar jou! 
Locatie
Vriesestraat
Telefoonnummer
0786136181
Dienstverband
Fulltime
Uur per week
40
Startdatum
 
Contact
Cees Jorissen
E-mail
Sportcentrum Dordrecht zoekt voor haar winkel aan de Vriesestraat een filiaalmanager. Binnen deze winkel, gevestigd in het centrum van Dordrecht, worden voornamelijk fashion sportartikelen verkocht. Daarnaast worden er functionele producten voor running en voetbal verkocht. Jij bent, als filiaalmanager, binnen deze segmenten een productspecialist en direct verantwoordelijk voor de commerciële resultaten. Het aansturen van collega’s behoort tot je kerntaken. Jij bent de verbindende factor tussen de productgroepen en collega’s.

Wie zijn wij?
Sportcentrum Dordrecht, bestaat sinds 1979, en heeft 2 fysieke winkels, en een webshop. Binnen de vestiging aan de Albertine Agnesstraat vind je de functionele sportartikelen terwijl de vestiging aan de Vriesestraat de verkoop van sportfashion als kernactiviteit heeft. Bij Sportcentrum Dordrecht heerst een informele (werk-)sfeer waar iedereen de ruimte krijgt om zelf te ondernemen én zichzelf kan ontwikkelen. Bij Sportcentrum Dordrecht krijg je volop de ruimte om je eigen ideeën te ontwikkelen en met initiatieven te komen. Ben je enthousiast geworden? Reageer dan snel!

Wat ga je doen?
•Je adviseert de klanten op de afdeling
•Je draagt zorg voor een optimale klantbeleving
•Je bewaakt de (financiële) doelen en zorgt dat deze worden behaald
•Je neemt commerciële beslissingen
•Je draagt zorg voor de ontwikkeling van medewerkers
•Je stuurt medewerkers aan
•Je bewaakt de huisstijl van de winkel
•Je houdt de voorraden en budgetten bij

Wij bieden:
•Een inspirerende werkplek
•Veel ruimte voor eigen initiatieven en persoonlijke ontwikkeling
•Marktconform salaris
•Goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Wij vragen:
•Je hebt aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie- en branche
•Je bent representatief
•Jouw enthousiasme is aanstekelijk voor klanten en medewerkers
•Je bent klant- en servicegericht
•Je bent doel- en resultaatgericht
•Je kan goed overzicht houden en let op de details
•Je hebt HBO werk- en denkniveau
•Je hebt geen 9-5 mentaliteit

Interesse?
Mail je motivatiebrief en CV dan naar: c.jorissen@sportcentrum-dordrecht.nl, Voor vragen kan te contact opnemen met Cees Jorissen, 078-6136181. Mocht je nieuwsgierig zijn naar onze winkels? Schroom dan niet om binnen te lopen. We maken graag kennis met je.
Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Lees meer>

Meer berichten