Regio Dordrecht

  • sanidump dordrecht
  • sportcentrum dordrecht
  • ck kozijnen
  • Auto Ames BV
  • voetbaldiscount.nl

Edities

VoetbalJournaal Dordrecht - Voorjaar 2017

VoetbalJournaal Dordrecht - najaar 2017

VoetbalJournaal Dordrecht - Najaar 2016

VoetbalJournaal Dordrecht - Voorjaar 2016

VoetbalJournaal Dordrecht - Najaar 2015

VoetbalJournaal Dordrecht - Voorjaar 2015

Bedrijven in Dordrecht

Berichten uit de regio

vrijdag 15 september

15:52

Sportcentrum Dordrecht, al een kleine vier decennia toonaangevend op het gebied van sportoutfits en teamwear in Dordrecht maar ook met een klantenkring buiten de stad, beleeft deze periode topdrukte. De start van de diverse competities zorgt voor een hausse in de verkoop van sportkleding en –schoenen.
 
In de periode augustus en september is het een drukte van belang in de vestigingen van Sportcentrum Dordrecht, in de Albertine Agnesstraat en in de Vriesestraat. ,,Je zou zeggen dat door de late start van de meeste amateurvoetbalcompetities in het weekeinde van 23 en 24 september de drukte meer verspreid is, maar niets is minder waar’’, geeft Christine Schakenbos, die de marketing en communicatie binnen de sportspeciaalzaak verzorgt, aan. ,,We beleven een uitermate drukke periode, zeker ook omdat we in eigen huis de bedrukking van de teamwear van diverse verenigingen verzorgen.’’
 
Champions League
‘We know the game’ is de slogan waarmee Sportcentrum Dordrecht (kortweg: SCD) zich graag afficheert. ,,We zien onszelf als coach, trainer en zaakwaarnemer van onze klanten. We luisteren graag naar hun wensen, willen maatwerk leveren’’, vertelt Christine Schakenbos. SCD is daarmee ook een belangrijke spelbepaler op sportoutfit gebied, met Dordtse voetbalclubs als Dubbeldam, RCD en Wieldrecht in de klantenkring maar ook verenigingen buiten de Merwestad (ASWH, Drechtstreek, Heerjansdam en Pelikaan bijvoorbeeld) en in andere takken van sport zoals bijvoorbeeld korfbal. ,,Op dit moment draaien we eigenlijk 24 uur per dag, zeven dagen in de week.’’
 
In de winkels zijn de nieuwste trends en outfits op sportgebied te zien. ,,In deze periode komen de Champions League pakken binnen. Deze pakken zijn exclusiever dan de ‘gewone’ wedstrijdtrainingspakken van de Europese topclubs.’’
 
Instagram
Met eigenaar Cees Jorissen als spil en inspirator van een groep van in totaal zo’n vijftien medewerkers is Sportcentrum Dordrecht hard op weg naar haar veertigste verjaardag. Het actuele assortiment wordt via sociale media nadrukkelijk onder de aandacht gebracht.
 
Christine Schakenbos: ,,Onze webshop is onze derde winkel geworden. Mensen weten nog steeds heel goed de weg naar onze twee fysieke vestigingen te vinden en doen dat ook het liefst, maar de verkoop van shirts, schoenen en pakken via de webshop is ook belangrijk voor ons geworden. Op ons Instagram account vindt de consument altijd onze laatste collectie. Hierbij maken we gebruik van eigen foto’s, gemaakt met onze eigen medewerkers. Dit slaat enorm aan bij vooral de jongere jeugd. Vaak worden onze medewerkers herkend door die jonge gasten en dan is er al snel goed contact na binnenkomst. Want hoewel de webshop een belangrijk middel voor ons is geworden, wij zijn een sportspeciaalzaak, waarbij het contact tussen de klant en onze medewerkers heel erg belangrijk is. Dit merken we ook aan het feit dat onze klanten graag bij ons terugkomen.’’

Lees meer>

EBOH Logo

15:14

EBOH

Het Voetbaljournaal gaat in dit item wat meer aandacht geven aan de scheidsrechters. Wij zijn van mening dat deze hardwerkende en (vaak) onterecht bekritiseerde vrijwilligers het verdienen om ook in het zonnetje gezet te worden. Dit keer zijn wij in gesprek gegaan met Frans Stal, die momenteel actief is bij EBOH als grensrechter van het eerste elftal.

Kan je iets over jezelf vertellen?
Mijn naam is Frans Stal ik ben woonachtig in Dordrecht en momenteel ben ik actief als grensrechter bij het eerste elftal van EBOH. Voorheen ben ik altijd actief geweest als grensrechter bij GSC/ODS in Dordrecht maar door een conflict ben ik daar weggegaan. Ik vind het erg jammer dat ik op een vervelende manier weg ben gegaan bij GSC/ODS. Vervolgens ben ik door Hans Schoon benaderd of ik interesse had in het vlaggen bij EBOH, dit heb ik met beide handen aangepakt en ben ik nu nog steeds bezig met voetbal. Vroeger in mijn jeugd heb ik zelf altijd gevoetbald bij SSW en op latere leeftijd pas bij ODS, tenminste ik was altijd keeper. Dit heb ik jaren gedaan totdat de tijd het niet meer toeliet vanwege het feit dat ik ook al bijna 20 jaar een eigen hoveniersbedrijf heb.

Wat spreekt je het meeste aan wat betreft het fluiten/ vlaggen?
Nu ik zelf niet meer op voetbal zit mis ik dat teamgevoel wel die echte teamspirit. Als grensrechter pak ik dat toch weer enigszins op en dat spreekt mij erg aan. Ik vind het ook leuk om op bepaalde momenten in de wedstrijd een belangrijke rol te vervullen.

Kan je een moment noemen wat je nog altijd is bijgebleven?
Veel wedstrijden die ik geleid heb zijn gewoon gegaan zoals het hoort zonder hele opvallende momenten.Maar als ik iets moet noemen vond ik het wel een mooi moment dat GSC/ODS een paar jaar geleden de promotie haalde in de wedstrijd die ik moest vlaggen.

Wat is uw ultieme droom wedstrijd om ooit nog een keer te mogen fluiten/ vlaggen?
Een ultieme droom doel voor mijzelf op het gebied van voetbal heb ik niet echt, ik ben tevreden met hoe het nu gaat en dit wil ik graag zo volhouden. Ik ben nu geen officiële KNVB scheidsechter meer, omdat ik dan wedstrijden moest fluiten door het hele land en dat is voor mij niet te doen.  Ik ben alleen actief bij vriendschappelijke wedstrijden en daar heb ik ook veel plezier in.

Waar zie je jezelf over 5 jaar, heb je nog ambities?
Ik zou het heel leuk vinden als het eerste elftal van EBOH promoveert ik mijn steentje daaraan kan bijdragen. Hopelijk mag ik dat nog meemaken in mijn tijd bij EBOH. Verder heb ik niet echt persoonlijk ambities met het fluiten of vlaggen van de wedstrijden. Zoals ik al aangaf vind ik het leuk om op zaterdag middag een wedstrijd te begeleiden en dat is voor mij voldoende. Ik zie het nog wel zitten om in de toekomst wellicht elftalleider bij het team van zoontje te worden.


Lees meer>

maandag 11 september

15:11

Vorige week meldden we al dat je bij Zweeler mee kunt doen aan verschillende Fantasy Leagues, waarvan de Eredivisie inmiddels gestart is. Maar je kunt je deze week nog aanmelden voor de Fantasy Champions League en Europa League. 

Waarom mee doen aan de Fantasy Champions League?

· Je betrokkenheid bij het voetbal zal nog meer toe nemen. Je krijgt 72 miljoen euro budget om 8 voetbalteams te kiezen .

· Het kost maar 7 euro en je krijgt er uren aan entertainment voor terug. Niet alleen bij het puzzelen naar het ideale team, maar ook tijdens de wedstrijden zorgen jouw teams voor vreugde, maar zeker ook voor frustraties.

· Als je een groot gedeelte van de andere spelers weet te verslaan, kan je ook nog een leuke prijs winnen! Er zijn 30 prijzen te winnen in het algemeen klassement (min. 1.000 euro aan prijzen)! En de 1e prijs bedraagt meer dan 152 euro!
 

Champions League
Het https://zweeler.com/game/footballGroupKnockout/FantasyChampionsLeagueBudget20172018/main.php?ref=670"> style="text-decoration:none">Champions League (Budget) Spel 2017/2018 zal gaan starten op dinsdag 12 september 2017 om 20:45 uur.
Je krijgt 72 miljoen euro budget om 8 voetbalteams te kiezen, waarvan jij denkt dat ze de meeste punten gaan halen in het Champions League (Budget) Spel 2017/2018.

Het spel kost 7 euro per team en we starten met minimaal €1000,- aan prijzen. De eerste prijs zal 152 euro zijn (30 AK prijzen).

Europa League
Het https://zweeler.com/game/footballGroupKnockout/FantasyEuropaLeagueBudget2017/main.php?ref=670"> style="text-decoration:none">Europa League (Budget) Spel 2017/2018 zal gaan starten op donderdag 14 september 2017 om 19:00 uur.
Je krijgt 85 miljoen euro budget om 10 voetbalteams te kiezen, waarvan jij denkt dat ze de meeste punten gaan halen in het Europa League (Budget) Spel 2017/2018.

Het spel kost 7 euro per team en we starten met minimaal 500 euro aan prijzen. De eerste prijs zal 93 euro zijn (15 AK prijzen).

https://www.zweeler.com/main/main.php?module=register&ref=670"> style="text-decoration:none">Klik hier om je meteen te registreren! 


Lees meer>

vrijdag 8 september
FC Dordrecht Logo

20:07

FC Dordrecht

Een flinke tegenvaller voor Jong FC Dordrecht en Ralph de Kok. De uit Goes afkomstige verdediger ondergaat maandag een operatie aan zijn rechterknie. “Het komt nooit uit, maar nu zeker niet.”

“Balen”, sprak De Kok over zijn kwetsuur. Hij liep deze twee weken terug op tijdens de training met de beloften van FC Dordrecht. “Ik verdraaide mijn knie, m’n voet bleef staan en mijn knie ging naar binnen”, reconstrueerde De Kok. Gevolg: een scheurtje in de binnenmeniscus.

Komende maandagmiddag moet De Kok onder het mes in het Admiraal De Ruyter Ziekenhuis te Goes. “Ik hoop over vier tot zes maanden weer op mijn top te voetballen. Het komt nooit uit, maar nu zeker niet. Het ging goed en ik had veel vertrouwen in dit jaar”, aldus de rechtspoot.

Het is niet de eerste keer dat de jonge centrumverdediger een blessure heeft aan zijn rechterknie. In 2014 scheurde De Kok zijn kruisband af toen hij nog bij JVOZ speelde. Maar De Kok zeurt niet en is strijdlustig: “Ik ben 100% gretig om zo snel mogelijk te herstellen en mijn plek terug te winnen in het veld. Ik hoop dat ik mij na deze blessure weer snel verder kan ontwikkelen om me zo in de kijker te spelen bij het eerste elftal van FC Dordrecht.”

© Foto: Janet Visser


Lees meer>

Meer berichten