Regio Eemland

Edities

Voetbaljournaal Eemland - voorjaar 2017

Overige regio's in Utrecht

Bedrijven in Eemland

Berichten uit de regio

vrijdag 15 september

15:52

Sportcentrum Dordrecht, al een kleine vier decennia toonaangevend op het gebied van sportoutfits en teamwear in Dordrecht maar ook met een klantenkring buiten de stad, beleeft deze periode topdrukte. De start van de diverse competities zorgt voor een hausse in de verkoop van sportkleding en –schoenen.
 
In de periode augustus en september is het een drukte van belang in de vestigingen van Sportcentrum Dordrecht, in de Albertine Agnesstraat en in de Vriesestraat. ,,Je zou zeggen dat door de late start van de meeste amateurvoetbalcompetities in het weekeinde van 23 en 24 september de drukte meer verspreid is, maar niets is minder waar’’, geeft Christine Schakenbos, die de marketing en communicatie binnen de sportspeciaalzaak verzorgt, aan. ,,We beleven een uitermate drukke periode, zeker ook omdat we in eigen huis de bedrukking van de teamwear van diverse verenigingen verzorgen.’’
 
Champions League
‘We know the game’ is de slogan waarmee Sportcentrum Dordrecht (kortweg: SCD) zich graag afficheert. ,,We zien onszelf als coach, trainer en zaakwaarnemer van onze klanten. We luisteren graag naar hun wensen, willen maatwerk leveren’’, vertelt Christine Schakenbos. SCD is daarmee ook een belangrijke spelbepaler op sportoutfit gebied, met Dordtse voetbalclubs als Dubbeldam, RCD en Wieldrecht in de klantenkring maar ook verenigingen buiten de Merwestad (ASWH, Drechtstreek, Heerjansdam en Pelikaan bijvoorbeeld) en in andere takken van sport zoals bijvoorbeeld korfbal. ,,Op dit moment draaien we eigenlijk 24 uur per dag, zeven dagen in de week.’’
 
In de winkels zijn de nieuwste trends en outfits op sportgebied te zien. ,,In deze periode komen de Champions League pakken binnen. Deze pakken zijn exclusiever dan de ‘gewone’ wedstrijdtrainingspakken van de Europese topclubs.’’
 
Instagram
Met eigenaar Cees Jorissen als spil en inspirator van een groep van in totaal zo’n vijftien medewerkers is Sportcentrum Dordrecht hard op weg naar haar veertigste verjaardag. Het actuele assortiment wordt via sociale media nadrukkelijk onder de aandacht gebracht.
 
Christine Schakenbos: ,,Onze webshop is onze derde winkel geworden. Mensen weten nog steeds heel goed de weg naar onze twee fysieke vestigingen te vinden en doen dat ook het liefst, maar de verkoop van shirts, schoenen en pakken via de webshop is ook belangrijk voor ons geworden. Op ons Instagram account vindt de consument altijd onze laatste collectie. Hierbij maken we gebruik van eigen foto’s, gemaakt met onze eigen medewerkers. Dit slaat enorm aan bij vooral de jongere jeugd. Vaak worden onze medewerkers herkend door die jonge gasten en dan is er al snel goed contact na binnenkomst. Want hoewel de webshop een belangrijk middel voor ons is geworden, wij zijn een sportspeciaalzaak, waarbij het contact tussen de klant en onze medewerkers heel erg belangrijk is. Dit merken we ook aan het feit dat onze klanten graag bij ons terugkomen.’’

Lees meer>

donderdag 14 september
VV Renswoude Logo

09:54

VV Renswoude

Aanstaande zaterdag speelt het 1e elftal van Renswoude de derde bekerwedstrijd. Deze wedstrijd wordt uit gespeeld bij De Merino's in Veenendaal. Tijdens de twee voorgaande bekerwedstrijden waren de resultaten niet zoals gehoopt. Zowel CJVV uit Amersfoort alsmede SDVB uit Barneveld bleken te sterk te zijn voor Renswoude en dus moeten we tot nog toe genoegen nemen met een 4e plek. Deze wedstrijd zal er dus alles op alles gezet moeten worden om met 3 punten huiswaarts te keren. Alleen met winst is er nog een kans om een ronde verder te komen en wellicht, op doelsaldo, een tweede plaats te bemachtigen. 

Tijdens de vriendschappelijke wedstrijd in augustus wist Renswoude nog met 4-2 te winnen van de, in de 1e klasse uitkomende, Veenendaalse club De Merino's. Zij staan echter op dit moment in deze bekerronde op een 2 plek dankzij een ruime overwinning op CJVV en zullen naar verwachting alles uit de kast halen om deze plek te behouden.

De aftrap van de wedstrijd is om 14.30 uur bij De Merino's.


Lees meer>

maandag 11 september

15:11

Vorige week meldden we al dat je bij Zweeler mee kunt doen aan verschillende Fantasy Leagues, waarvan de Eredivisie inmiddels gestart is. Maar je kunt je deze week nog aanmelden voor de Fantasy Champions League en Europa League. 

Waarom mee doen aan de Fantasy Champions League?

· Je betrokkenheid bij het voetbal zal nog meer toe nemen. Je krijgt 72 miljoen euro budget om 8 voetbalteams te kiezen .

· Het kost maar 7 euro en je krijgt er uren aan entertainment voor terug. Niet alleen bij het puzzelen naar het ideale team, maar ook tijdens de wedstrijden zorgen jouw teams voor vreugde, maar zeker ook voor frustraties.

· Als je een groot gedeelte van de andere spelers weet te verslaan, kan je ook nog een leuke prijs winnen! Er zijn 30 prijzen te winnen in het algemeen klassement (min. 1.000 euro aan prijzen)! En de 1e prijs bedraagt meer dan 152 euro!
 

Champions League
Het https://zweeler.com/game/footballGroupKnockout/FantasyChampionsLeagueBudget20172018/main.php?ref=670"> style="text-decoration:none">Champions League (Budget) Spel 2017/2018 zal gaan starten op dinsdag 12 september 2017 om 20:45 uur.
Je krijgt 72 miljoen euro budget om 8 voetbalteams te kiezen, waarvan jij denkt dat ze de meeste punten gaan halen in het Champions League (Budget) Spel 2017/2018.

Het spel kost 7 euro per team en we starten met minimaal €1000,- aan prijzen. De eerste prijs zal 152 euro zijn (30 AK prijzen).

Europa League
Het https://zweeler.com/game/footballGroupKnockout/FantasyEuropaLeagueBudget2017/main.php?ref=670"> style="text-decoration:none">Europa League (Budget) Spel 2017/2018 zal gaan starten op donderdag 14 september 2017 om 19:00 uur.
Je krijgt 85 miljoen euro budget om 10 voetbalteams te kiezen, waarvan jij denkt dat ze de meeste punten gaan halen in het Europa League (Budget) Spel 2017/2018.

Het spel kost 7 euro per team en we starten met minimaal 500 euro aan prijzen. De eerste prijs zal 93 euro zijn (15 AK prijzen).

https://www.zweeler.com/main/main.php?module=register&ref=670"> style="text-decoration:none">Klik hier om je meteen te registreren! 


Lees meer>

vrijdag 8 september
spakenburg Logo

10:16

spakenburg

Aanstaande zaterdag staat wederom een thuiswedstrijd voor Spakenburg te wachten en wel tegen DVS ’33 Ermelo. De Blauwen kwamen ze voor het laatst tegen in het laatste seizoen van toen nog de Topklasse, de klasse waarin we nu weer spelen, maar dan als Derde Divisie. DVS verbleef toen voor de eerste keer in de Topklasse en handhaafde zich vrij gemakkelijk en speelt dus nog altijd op datzelfde niveau.

DVS eindigde vorig seizoen op een keurige zevende plaats en daarmee handhaafde het zich vrij gemakkelijk. Dit seizoen begon de ploeg met een verliespartij uit bij DOVO (1-0) en won het vorige week thuis van ACV (2-0). Drie punten en een achtste plaats op de ranglijst, zeker geen slechte start voor de ploeg uit Ermelo. Bij DVS zien we twee spelers van vorig jaar terug; Mike Ahrens en Niels Buijtenhuis. Ahrens begon twee keer in de basis en werd in de eerste wedstrijd na een uur gewisseld voor Buijtenhuis. Buijtenhuis begon vorige week in de basis en werd na een goed uur gewisseld.

Spakenburg begon het seizoen met twee gelijke spelen tegen ASWH (uit, 2-2) en afgelopen zaterdag thuis tegen ONS Sneek (1-1). In de eerste wedstrijd werd er nog een punt gewonnen, Steltenpool schoot in de laatste minuut nog de gelijkmaker binnen. Afgelopen zaterdag was Spakenburg de ongelukkige die de gelijkmaker moest incasseren. De eerste helft was de ploeg dominant, creëerde veel kansen, maar scoorde uiteindelijk maar één keer. Te weinig bleek, want Sneek had aan één lange bal genoeg om een punt mee naar huis te nemen. Trainer De Wolf baalde na afloop ook zichtbaar. Zaak is het om efficiënter met de kansen om te gaan, want een marge van één bleek een erg krappe te zijn. Het team leek daarentegen al wel beter in het spel te zitten dan de week ervoor en gezien zeker ook de weinige kansen tegen, is er zeker uitzicht op betere resultaten. Bovenin is er geen enkel team meer met de volle buit en de Blauwen lopen dus ook maar twee punten achter op de koploper. Het seizoen is nog maar net begonnen en kan nog alle kanten op.

De Blauwen trappen zaterdag af op de vertrouwde tijd van 15:00 uur onder leiding van dhr. De Brito Roque uit Capelle a/d IJssel. Hij floot dit seizoen al twee wedstrijden in de Tweede Divisie en zaterdag dan zijn eerste in de Derde Divisie.


Lees meer>

Meer berichten