Regio Etten-Leur

  • A-Z Barbecue
  • Voetbal experience
  • ck kozijnen
  • voetbaldiscount.nl
  • optisport Breda

Edities

VoetbalJournaal Etten Leur - voorjaar 2017

Voetbaljournaal Etten Leur - najaar 2017

VoetbalJournaal Etten-Leur - Najaar 2016

VoetbalJournaal Etten-Leur - Voorjaar 2016

VoetbalJournaal Etten-Leur - Najaar 2015

VoetbalJournaal Etten-Leur - Voorjaar 2015

Bedrijven in Etten-Leur

Berichten uit de regio

vrijdag 15 september

15:52

Sportcentrum Dordrecht, al een kleine vier decennia toonaangevend op het gebied van sportoutfits en teamwear in Dordrecht maar ook met een klantenkring buiten de stad, beleeft deze periode topdrukte. De start van de diverse competities zorgt voor een hausse in de verkoop van sportkleding en –schoenen.
 
In de periode augustus en september is het een drukte van belang in de vestigingen van Sportcentrum Dordrecht, in de Albertine Agnesstraat en in de Vriesestraat. ,,Je zou zeggen dat door de late start van de meeste amateurvoetbalcompetities in het weekeinde van 23 en 24 september de drukte meer verspreid is, maar niets is minder waar’’, geeft Christine Schakenbos, die de marketing en communicatie binnen de sportspeciaalzaak verzorgt, aan. ,,We beleven een uitermate drukke periode, zeker ook omdat we in eigen huis de bedrukking van de teamwear van diverse verenigingen verzorgen.’’
 
Champions League
‘We know the game’ is de slogan waarmee Sportcentrum Dordrecht (kortweg: SCD) zich graag afficheert. ,,We zien onszelf als coach, trainer en zaakwaarnemer van onze klanten. We luisteren graag naar hun wensen, willen maatwerk leveren’’, vertelt Christine Schakenbos. SCD is daarmee ook een belangrijke spelbepaler op sportoutfit gebied, met Dordtse voetbalclubs als Dubbeldam, RCD en Wieldrecht in de klantenkring maar ook verenigingen buiten de Merwestad (ASWH, Drechtstreek, Heerjansdam en Pelikaan bijvoorbeeld) en in andere takken van sport zoals bijvoorbeeld korfbal. ,,Op dit moment draaien we eigenlijk 24 uur per dag, zeven dagen in de week.’’
 
In de winkels zijn de nieuwste trends en outfits op sportgebied te zien. ,,In deze periode komen de Champions League pakken binnen. Deze pakken zijn exclusiever dan de ‘gewone’ wedstrijdtrainingspakken van de Europese topclubs.’’
 
Instagram
Met eigenaar Cees Jorissen als spil en inspirator van een groep van in totaal zo’n vijftien medewerkers is Sportcentrum Dordrecht hard op weg naar haar veertigste verjaardag. Het actuele assortiment wordt via sociale media nadrukkelijk onder de aandacht gebracht.
 
Christine Schakenbos: ,,Onze webshop is onze derde winkel geworden. Mensen weten nog steeds heel goed de weg naar onze twee fysieke vestigingen te vinden en doen dat ook het liefst, maar de verkoop van shirts, schoenen en pakken via de webshop is ook belangrijk voor ons geworden. Op ons Instagram account vindt de consument altijd onze laatste collectie. Hierbij maken we gebruik van eigen foto’s, gemaakt met onze eigen medewerkers. Dit slaat enorm aan bij vooral de jongere jeugd. Vaak worden onze medewerkers herkend door die jonge gasten en dan is er al snel goed contact na binnenkomst. Want hoewel de webshop een belangrijk middel voor ons is geworden, wij zijn een sportspeciaalzaak, waarbij het contact tussen de klant en onze medewerkers heel erg belangrijk is. Dit merken we ook aan het feit dat onze klanten graag bij ons terugkomen.’’

Lees meer>

maandag 11 september

15:11

Vorige week meldden we al dat je bij Zweeler mee kunt doen aan verschillende Fantasy Leagues, waarvan de Eredivisie inmiddels gestart is. Maar je kunt je deze week nog aanmelden voor de Fantasy Champions League en Europa League. 

Waarom mee doen aan de Fantasy Champions League?

· Je betrokkenheid bij het voetbal zal nog meer toe nemen. Je krijgt 72 miljoen euro budget om 8 voetbalteams te kiezen .

· Het kost maar 7 euro en je krijgt er uren aan entertainment voor terug. Niet alleen bij het puzzelen naar het ideale team, maar ook tijdens de wedstrijden zorgen jouw teams voor vreugde, maar zeker ook voor frustraties.

· Als je een groot gedeelte van de andere spelers weet te verslaan, kan je ook nog een leuke prijs winnen! Er zijn 30 prijzen te winnen in het algemeen klassement (min. 1.000 euro aan prijzen)! En de 1e prijs bedraagt meer dan 152 euro!
 

Champions League
Het https://zweeler.com/game/footballGroupKnockout/FantasyChampionsLeagueBudget20172018/main.php?ref=670"> style="text-decoration:none">Champions League (Budget) Spel 2017/2018 zal gaan starten op dinsdag 12 september 2017 om 20:45 uur.
Je krijgt 72 miljoen euro budget om 8 voetbalteams te kiezen, waarvan jij denkt dat ze de meeste punten gaan halen in het Champions League (Budget) Spel 2017/2018.

Het spel kost 7 euro per team en we starten met minimaal €1000,- aan prijzen. De eerste prijs zal 152 euro zijn (30 AK prijzen).

Europa League
Het https://zweeler.com/game/footballGroupKnockout/FantasyEuropaLeagueBudget2017/main.php?ref=670"> style="text-decoration:none">Europa League (Budget) Spel 2017/2018 zal gaan starten op donderdag 14 september 2017 om 19:00 uur.
Je krijgt 85 miljoen euro budget om 10 voetbalteams te kiezen, waarvan jij denkt dat ze de meeste punten gaan halen in het Europa League (Budget) Spel 2017/2018.

Het spel kost 7 euro per team en we starten met minimaal 500 euro aan prijzen. De eerste prijs zal 93 euro zijn (15 AK prijzen).

https://www.zweeler.com/main/main.php?module=register&ref=670"> style="text-decoration:none">Klik hier om je meteen te registreren! 


Lees meer>

donderdag 7 september
Yerseke Logo

13:01

Yerseke

Zaterdag 9 september a.s. staat voor Yerseke de 2e bekerwedstrijd van dit seizoen op het programma. Yerseke moet daarvoor op bezoek bij 3e klasser Seolto in Zevenbergen. Seolto speelde de afgelopen jaren veelal in de 3e klasse met hier en daar een uitzondering in de 2e en zelfs 1e klasse. In het seizoen 2014-2015 degradeerde men naar de 4e klasse na zo’n 20 jaren in de 3e klasse of hoger te zijn uitgekomen. Vorig seizoen wist men weer terug te keren naar de 3e klasse door in een spannende race om het kampioenschap concurrent The Gunners uit Breda 3 punten voor te blijven.

 

Vorige week toen de 1e bekerronde van deze poule op het programma stond trad Yerseke aan tegen 4e klasser Stavenisse en bleek Yerseke een maatje of wat te groot. Yerseke won met ruime cijfers (8-0) van Stavenisse. Seolto speelde op datzelfde tijdstip in een uitwedstrijd tegen 4e klasser Colijnsplaatse Boys en ging toch wel wat verrassend met 2-1 onderuit. We weten natuurlijk niet in hoeverre Seolto met een voltallige selectie aan deze wedstrijd begon dus kunnen we aan deze uitslag weinig tot geen waarde hechten. Het is voor Yerseke zaak om met een goed gevoel richting de start van de competitie toe te werken.

 

Als we naar de statistieken in het verleden kijken tussen beide teams dan komen we tot de conclusie dat beide teams elkaar niet heel erg vaak zijn tegen gekomen in competitieverband. De redenen daarvoor zijn enerzijds dat men op een ander niveau uitkwam in die jaren en anderzijds de indeling van beide teams in de twee klassen die er op hetzelfde niveau ook nog waren: de Zeeuwse klasse en de Brabantse klasse. In de afgelopen jaren kwamen beide teams elkaar in competitieverband 6x tegen. De laatste confrontaties dateren van het seizoen 2013-2014 en 2012-2013. Als we nog verder terug in de tijd gaan moeten we al bijna 20 jaar teruggaan als we in het seizoen 1999-2000 zien dat beide teams elkaar ook ontmoetten in de 2e klasse E.

 

2013-2014 (3e klasse B) : Yerseke – Seolto 2-3 en Seolto – Yerseke 2-3

2012-2013 (3e klasse B) : Yerseke – Seolto 3-1 en Seolto – Yerseke 0-2

1999-2000 (2e klasse E) : Yerseke – Seolto 0-0 en Seolto – Yerseke 4-1

 

Van deze onderlinge 6 ontmoetingen wist Yerseke er dus 3 te winnen, verloor men er 2 en eindigde 1 wedstrijd in een gelijkspel. Doelsaldo: 11-10 (+1). Hieruit kun je opmaken dat er weinig tot geen krachtverschil is geweest tussen de onderling tot op heden gespeelde wedstrijden. Ook zaterdag a.s. zal dit zeer waarschijnlijk het geval zijn. Yerseke trainer Harro Hazelaar zal na de tot op heden door Yerseke gespeelde wedstrijden al een bepaald beeld voor ogen hebben voor de basisopstelling waarmee hij de competitie zal willen aanvangen. Mocht hij hier nog niet precies uit zijn dan is deze wedstrijd wederom een mooie gelegenheid voor hem om daar meer duidelijkheid in te vinden.
 

De wedstrijd zal om 14:30 uur starten. Ik wens de spelers en begeleiding van het 1e elftal van beide teams veel succes en alle supporters veel voetbalplezier in een sportieve wedstrijd.

 


Lees meer>

11:34

We kennen het allemaal wel: Fantasy Leagues. Gedurende het seizoen van bijvoorbeeld de Eredivisie kun je je voetbalkennis testen en 'live' meedoen met de competities. Je selecteert de spelers (en teams) waarvan je denkt dat zij goed gaan presteren gedurende het seizoen en op basis van hun prestaties kun je punten verdienen. Ook bij Zweeler kun je nu meedoen; daag je vrienden uit voor een competitie en win niet alleen de eer, maar ook echte prijzen!

Bij Zweeler kun je meedoen met een Fantasy League rondom de Eredivisie, Premier League of Champions League. Voor iedere competitie krijg je een bepaald budget, waar je de spelers (of in het geval van de CL: teams) mee koopt waarvan jij denkt dat ze goed presteren en jou dus aan kop moeten brengen in de klassementen voor de prijzen.

Waarom mee doen aan de Fantasy Eredivisie?

· Je betrokkenheid bij het voetbal zal nog meer toe nemen. Kies 20 voetballers en scoor zoveel mogelijk punten! Elk weekend zit jij op het puntje van de bank om jouw spelers aan te moedigen om de 0 te houden, assists te geven en doelpunten te scoren.

· Het kost maar 10 euro en je krijgt er uren aan entertainment voor terug. Niet alleen bij het puzzelen naar het ideale team, maar ook tijdens de wedstrijden zorgen jouw spelers voor vreugde, maar zeker ook voor frustraties.

· Als je een groot gedeelte van de andere spelers weet te verslaan, kan je ook nog een leuke prijs winnen! Er zijn 40 prijzen te winnen in het algemeen klassement (min. 2.000 euro aan prijzen)! En de 1e prijs bedraagt meer dan 301 euro!

De https://zweeler.com/game/football/FantasyEredivisie20172018/main.php?ref=670"> style="text-decoration:none">Fantasy Eredivisie 2017/2018 zal gaan starten op zaterdag 9 september 2017 om 18:30 uur.
In de Fantasy Eredivisie 2017/2018 mag je 20 voetballers kiezen van 18 verschillende voetbalclubs uit de Eredivisie. Je moet van elke linie minimaal 1 speler kiezen en maximaal 2 of 8 spelers. Je mag van elke voetbalclub maximaal 5 spelers kiezen!

Je krijgt 180 miljoen euro budget om 20 voetballers te kiezen, waarvan jij denkt dat ze de meeste punten gaan halen in de Fantasy Eredivisie 2017/2018.

Het spel kost 10 euro per team en we starten met minimaal 2.000 euro aan prijzen. De eerste prijs zal 301 euro zijn (40 AK prijzen).

De Fantasy" target="_blank">https://zweeler.com/game/football/FantasyPremierLeague20172018/main.php?ref=670">Fantasy Premier League 2017/2018 zal gaan starten op zaterdag 9 september 2017 om 13:30 uur.
In de Fantasy Premier League 2017/2018 mag je 20 voetballers kiezen van 20 verschillende voetbalclubs uit de Premier League. Je moet van elke linie minimaal 1 speler kiezen en maximaal 2 of 8 spelers. Je mag van elke voetbalclub maximaal 5 spelers kiezen!

Je krijgt 185 miljoen euro budget om 20 voetballers te kiezen, waarvan jij denkt dat ze de meeste punten gaan halen in de Fantasy Premier League 2017/2018.

Het spel kost 10 euro per team en we starten met minimaal 1.000 euro aan prijzen. De eerste prijs zal 177 euro zijn (20 AK prijzen).

Het https://zweeler.com/game/footballGroupKnockout/FantasyChampionsLeagueBudget20172018/main.php?ref=670"> style="text-decoration:none">Champions League (Budget) Spel 2017/2018 zal gaan starten op dinsdag 12 september 2017 om 20:45 uur.
In de Fantasy Champions League kies je 8 teams uit, op basis van een budget van 72 miljoen euro.

Je krijgt 72 miljoen euro budget om 8 voetbalteams te kiezen, waarvan jij denkt dat ze de meeste punten gaan halen in het Champions League (Budget) Spel 2017/2018.

Het spel kost 7 euro per team en we starten met minimaal 1.000 euro aan prijzen. De eerste prijs zal 152 euro zijn (30 AK prijzen.

https://www.zweeler.com/main/main.php?module=register&ref=670"> style="text-decoration:none">Klik hier om je meteen te registreren!


Lees meer>

Meer berichten