Regio Goeree-Overflakkee

  • A-Z Barbecue
  • ck kozijnen
  • Markiezaat College
  • voetbaldiscount.nl

Edities

VoetbalJournaal Goeree Overflakkee - voorjaar 2017

VoetbalJournaal Goeree-Overflakkee - Najaar 2016

VoetbalJournaal Goeree-Overflakkee - Voorjaar 2016

VoetbalJournaal Goeree-Overflakkee - Najaar 2015

VoetbalJournaal Goeree-Overflakkee - Voorjaar 2015

Bedrijven in Goeree-Overflakkee

Berichten uit de regio

dinsdag 19 september
FIOS Logo

10:45

FIOS

RKVV FIOS is een club uit Achthuizen. Vorig seizoen speelde ‘t 1e in de middenmoot maar dit seizoen wordt er gedacht aan de top 4. Met enkele nieuwe spelers is FIOS klaar voor het nieuwe seizoen. Hoofdtrainer Rene Noort vertelt over de club en het nieuwe seizoen.
 
De club en trainerschap
Rene Noort is al langer trainer. ‘’Dit is mijn 2e seizoen bij FIOS. Het is een hele plezierige club om te werken. Heel gezellig, de sfeer binnen de vereniging is goed. Het is fantastisch als je wint maar het is nog gezelliger als je na de wedstrijd met zen alle blijft hangen om even een biertje te drinken. Voor FIOS ben ik ook trainer geweest bij Nieuw-Lekkerland, Duno - Den-Haag en bij Boshuizen dus ik loop al wel een paar jaartjes mee.’’
 
            Nieuwe spelers
Er zijn verschillende nieuwe spelers bijgekomen bij het team van Rene Noort. ‘’Vorig jaar kregen wij er vijf nieuwe jongens bij en die zijn echt ingegroeid. Nu hebben we één keeper en twee jongens uit de jeugd bij de selectie bijgetrokken, want dit zijn gewoon talentvolle spelers waar we ook mee naar de toekomst willen werken. Ook is er nog één jongen uit den bommel maar die is uit zichzelf naar ons toe gekomen. Het zijn zeker goede aanvullingen voor ons team. Ons team bestaat nu uit tweeëntwintig man dus dat is vrij fors.
 
Sfeer en training
Nieuwe spelers betekent een nieuwe sfeer. ‘’De sfeer binnen het team is gewoon prima. We werken goed met elkaar en de jongens hebben wat voor elkaar over. Verder moet dat zich dit seizoen gaan ontwikkelen. De paar nieuwe spelers die er dan zijn moeten natuurlijk opgenomen worden in de groep maar dat komt zeker goed. Ik heb één jonge jongen die is net zeventien jaar maar die heeft alle bekerwedstrijd al in de basis gestaan. Hij gaat dan eigenlijk voor de wat oudere jongen die hier al een tijdje speelt. Dat komt gewoon omdat deze jongen erg veel kwaliteit heeft en dan laat je hem ook gewoon spelen.’’ Het team gaat ook op trainingskamp. ‘’We gaan in de winter op trainingskamp. We doen in de voorbereiding voornamelijk trainingsdagen op de zaterdagen dan lunchen we ook met elkaar en zitten gewoon even gezellig bij elkaar.’’
 
Seizoen
Vorig jaar speelde Rene Noort met zijn team in de middenmoot maar heeft andere plannen voor dit seizoen. ‘’Vorig seizoen hebben wij in de middenmoot meegedraaid met een nieuwe groep. Het zijn allemaal jongen gasten dus het was ook een leerjaar. Dit jaar verwacht ik wel dat we bij de eerste vier komen te zitten en zelfs een periode gaan meedoen om het kampioenschap. Dat is wel de intentie.’’

Lees meer>

vrijdag 15 september

15:52

Sportcentrum Dordrecht, al een kleine vier decennia toonaangevend op het gebied van sportoutfits en teamwear in Dordrecht maar ook met een klantenkring buiten de stad, beleeft deze periode topdrukte. De start van de diverse competities zorgt voor een hausse in de verkoop van sportkleding en –schoenen.
 
In de periode augustus en september is het een drukte van belang in de vestigingen van Sportcentrum Dordrecht, in de Albertine Agnesstraat en in de Vriesestraat. ,,Je zou zeggen dat door de late start van de meeste amateurvoetbalcompetities in het weekeinde van 23 en 24 september de drukte meer verspreid is, maar niets is minder waar’’, geeft Christine Schakenbos, die de marketing en communicatie binnen de sportspeciaalzaak verzorgt, aan. ,,We beleven een uitermate drukke periode, zeker ook omdat we in eigen huis de bedrukking van de teamwear van diverse verenigingen verzorgen.’’
 
Champions League
‘We know the game’ is de slogan waarmee Sportcentrum Dordrecht (kortweg: SCD) zich graag afficheert. ,,We zien onszelf als coach, trainer en zaakwaarnemer van onze klanten. We luisteren graag naar hun wensen, willen maatwerk leveren’’, vertelt Christine Schakenbos. SCD is daarmee ook een belangrijke spelbepaler op sportoutfit gebied, met Dordtse voetbalclubs als Dubbeldam, RCD en Wieldrecht in de klantenkring maar ook verenigingen buiten de Merwestad (ASWH, Drechtstreek, Heerjansdam en Pelikaan bijvoorbeeld) en in andere takken van sport zoals bijvoorbeeld korfbal. ,,Op dit moment draaien we eigenlijk 24 uur per dag, zeven dagen in de week.’’
 
In de winkels zijn de nieuwste trends en outfits op sportgebied te zien. ,,In deze periode komen de Champions League pakken binnen. Deze pakken zijn exclusiever dan de ‘gewone’ wedstrijdtrainingspakken van de Europese topclubs.’’
 
Instagram
Met eigenaar Cees Jorissen als spil en inspirator van een groep van in totaal zo’n vijftien medewerkers is Sportcentrum Dordrecht hard op weg naar haar veertigste verjaardag. Het actuele assortiment wordt via sociale media nadrukkelijk onder de aandacht gebracht.
 
Christine Schakenbos: ,,Onze webshop is onze derde winkel geworden. Mensen weten nog steeds heel goed de weg naar onze twee fysieke vestigingen te vinden en doen dat ook het liefst, maar de verkoop van shirts, schoenen en pakken via de webshop is ook belangrijk voor ons geworden. Op ons Instagram account vindt de consument altijd onze laatste collectie. Hierbij maken we gebruik van eigen foto’s, gemaakt met onze eigen medewerkers. Dit slaat enorm aan bij vooral de jongere jeugd. Vaak worden onze medewerkers herkend door die jonge gasten en dan is er al snel goed contact na binnenkomst. Want hoewel de webshop een belangrijk middel voor ons is geworden, wij zijn een sportspeciaalzaak, waarbij het contact tussen de klant en onze medewerkers heel erg belangrijk is. Dit merken we ook aan het feit dat onze klanten graag bij ons terugkomen.’’

Lees meer>

DBGC Logo

13:46

DBGC

Bij DBGC 1 staat een vaste kracht onder de lat afkomstig uit de eigen jeugd. Het VoetbalJournaal sprak met de 23-jarige doelman van de club uit Oude-Tonge: Roy Nieuwland.

Roy (in het groene tenue op de foto) voetbalt al sinds de E’tjes bij DBGC en zit al sinds zijn 16e bij de selectie. De afgelopen 3 jaar heeft Roy zich ontwikkeld als vaste keeper van het eerste elftal.

Sfeer binnen het team
Wanneer wordt gevraagd naar de sfeer binnen het team geeft Roy aan dat er een goede sfeer hangt: “Veel jonge spelers hebben al met elkaar in de jeugd gevoetbald en dat is aangevuld met enkele ervaren krachten die de groep goed bij elkaar kunnen houden. Al met al zijn er veel vriendschappen binnen de selectie maar op wedstrijddagen staat prestatie boven alles.”

Huidig seizoen
Over het huidige seizoen is Roy hoopvol: “Sinds dit seizoen hebben wij een nieuwe trainer. Die weer andere ideeën heeft over het spelletje. Dit was vooral merkbaar in de oefenwedstrijden. Tijdens de bekerwedstrijden zat de stijgende lijn erin en staat het steeds beter”.

Over de verwachting van aankomend seizoen is Roy stellig: “Iedereen zegt dat het tweede jaar in een hogere klasse altijd het lastigst is, maar ik ga er vanuit dat we weer dik in het linker rijtje komen en weer minimaal voor een periode spelen.”

Vrijwilligerstaken
Binnen de vereniging voert Roy ook de nodige vrijwilligerstaken uit. Zo is hij al enkele jaren actief als keeperstrainer voor de jeugd. Hier voegt hij aan toe: “In de zomer ben ik meestal begeleider van het jeugdkamp van de voetbal en tevens ben ik sinds vorig seizoen lid van de feestcommissie 'Team FC' binnen onze vereniging”.

Persoonlijke doelstelling
Roy wilt zich verder blijven ontwikkelen als keeper van het eerste en prijst hierbij zijn voorganger, Marco de Koning. “Graag wil ik, net als Marco, nog vele jaren als vaste waarde in het eerste van deze mooie vereniging staan.” Concludeert Roy.

 


Lees meer>

maandag 11 september

15:11

Vorige week meldden we al dat je bij Zweeler mee kunt doen aan verschillende Fantasy Leagues, waarvan de Eredivisie inmiddels gestart is. Maar je kunt je deze week nog aanmelden voor de Fantasy Champions League en Europa League. 

Waarom mee doen aan de Fantasy Champions League?

· Je betrokkenheid bij het voetbal zal nog meer toe nemen. Je krijgt 72 miljoen euro budget om 8 voetbalteams te kiezen .

· Het kost maar 7 euro en je krijgt er uren aan entertainment voor terug. Niet alleen bij het puzzelen naar het ideale team, maar ook tijdens de wedstrijden zorgen jouw teams voor vreugde, maar zeker ook voor frustraties.

· Als je een groot gedeelte van de andere spelers weet te verslaan, kan je ook nog een leuke prijs winnen! Er zijn 30 prijzen te winnen in het algemeen klassement (min. 1.000 euro aan prijzen)! En de 1e prijs bedraagt meer dan 152 euro!
 

Champions League
Het https://zweeler.com/game/footballGroupKnockout/FantasyChampionsLeagueBudget20172018/main.php?ref=670"> style="text-decoration:none">Champions League (Budget) Spel 2017/2018 zal gaan starten op dinsdag 12 september 2017 om 20:45 uur.
Je krijgt 72 miljoen euro budget om 8 voetbalteams te kiezen, waarvan jij denkt dat ze de meeste punten gaan halen in het Champions League (Budget) Spel 2017/2018.

Het spel kost 7 euro per team en we starten met minimaal €1000,- aan prijzen. De eerste prijs zal 152 euro zijn (30 AK prijzen).

Europa League
Het https://zweeler.com/game/footballGroupKnockout/FantasyEuropaLeagueBudget2017/main.php?ref=670"> style="text-decoration:none">Europa League (Budget) Spel 2017/2018 zal gaan starten op donderdag 14 september 2017 om 19:00 uur.
Je krijgt 85 miljoen euro budget om 10 voetbalteams te kiezen, waarvan jij denkt dat ze de meeste punten gaan halen in het Europa League (Budget) Spel 2017/2018.

Het spel kost 7 euro per team en we starten met minimaal 500 euro aan prijzen. De eerste prijs zal 93 euro zijn (15 AK prijzen).

https://www.zweeler.com/main/main.php?module=register&ref=670"> style="text-decoration:none">Klik hier om je meteen te registreren! 


Lees meer>

Meer berichten