Regio Tiel-Geldermalsen

  • A-Z Barbecue
  • Kleyn trucks bouwvakker
  • voetbaldiscount.nl
  • ALH van Herwijnen en Co Acc.

Edities

VoetbalJournaal Tiel-Geldermalsen - Voorjaar 2017

VoetbalJournaal Tiel-Geldermalsen - Najaar 2016

VoetbalJournaal Tiel-Geldermalsen - Voorjaar 2016

VoetbalJournaal Tiel-Geldermalsen - Najaar 2015

VoetbalJournaal Tiel-Geldermalsen - Voorjaar 2015

VoetbalJournaal Tiel-Geldermalsen - Najaar 2014

Overige regio's in Gelderland

Bedrijven in Tiel-Geldermalsen

Berichten uit de regio

vrijdag 15 september

15:52

Sportcentrum Dordrecht, al een kleine vier decennia toonaangevend op het gebied van sportoutfits en teamwear in Dordrecht maar ook met een klantenkring buiten de stad, beleeft deze periode topdrukte. De start van de diverse competities zorgt voor een hausse in de verkoop van sportkleding en –schoenen.
 
In de periode augustus en september is het een drukte van belang in de vestigingen van Sportcentrum Dordrecht, in de Albertine Agnesstraat en in de Vriesestraat. ,,Je zou zeggen dat door de late start van de meeste amateurvoetbalcompetities in het weekeinde van 23 en 24 september de drukte meer verspreid is, maar niets is minder waar’’, geeft Christine Schakenbos, die de marketing en communicatie binnen de sportspeciaalzaak verzorgt, aan. ,,We beleven een uitermate drukke periode, zeker ook omdat we in eigen huis de bedrukking van de teamwear van diverse verenigingen verzorgen.’’
 
Champions League
‘We know the game’ is de slogan waarmee Sportcentrum Dordrecht (kortweg: SCD) zich graag afficheert. ,,We zien onszelf als coach, trainer en zaakwaarnemer van onze klanten. We luisteren graag naar hun wensen, willen maatwerk leveren’’, vertelt Christine Schakenbos. SCD is daarmee ook een belangrijke spelbepaler op sportoutfit gebied, met Dordtse voetbalclubs als Dubbeldam, RCD en Wieldrecht in de klantenkring maar ook verenigingen buiten de Merwestad (ASWH, Drechtstreek, Heerjansdam en Pelikaan bijvoorbeeld) en in andere takken van sport zoals bijvoorbeeld korfbal. ,,Op dit moment draaien we eigenlijk 24 uur per dag, zeven dagen in de week.’’
 
In de winkels zijn de nieuwste trends en outfits op sportgebied te zien. ,,In deze periode komen de Champions League pakken binnen. Deze pakken zijn exclusiever dan de ‘gewone’ wedstrijdtrainingspakken van de Europese topclubs.’’
 
Instagram
Met eigenaar Cees Jorissen als spil en inspirator van een groep van in totaal zo’n vijftien medewerkers is Sportcentrum Dordrecht hard op weg naar haar veertigste verjaardag. Het actuele assortiment wordt via sociale media nadrukkelijk onder de aandacht gebracht.
 
Christine Schakenbos: ,,Onze webshop is onze derde winkel geworden. Mensen weten nog steeds heel goed de weg naar onze twee fysieke vestigingen te vinden en doen dat ook het liefst, maar de verkoop van shirts, schoenen en pakken via de webshop is ook belangrijk voor ons geworden. Op ons Instagram account vindt de consument altijd onze laatste collectie. Hierbij maken we gebruik van eigen foto’s, gemaakt met onze eigen medewerkers. Dit slaat enorm aan bij vooral de jongere jeugd. Vaak worden onze medewerkers herkend door die jonge gasten en dan is er al snel goed contact na binnenkomst. Want hoewel de webshop een belangrijk middel voor ons is geworden, wij zijn een sportspeciaalzaak, waarbij het contact tussen de klant en onze medewerkers heel erg belangrijk is. Dit merken we ook aan het feit dat onze klanten graag bij ons terugkomen.’’

Lees meer>

donderdag 14 september
bzs Logo

09:22

bzs

De beste reclame voor een vereniging als BZS is nog altijd goed meedraaien in de 4e klasse E van de KNVB. Bij BZS weet men daar over mee te praten. Na een zeer moeilijke start van het vorige seizoen keerde het geloof in het 1e elftal weer terug door na de winterstop de broodnodige punten te pakken en zo de concurrentie voor de degradatieplaatsen nipt voor te blijven en zich tijdig veilig te spelen . Aan de basis van dit succes staan natuurlijk de spelers en de technische staf, onder leiding van hoofdtrainer Jacob van Zanten.

Het ontlopen van de degradatie betekende een hele opluchting voor de gehele vereniging, maar vooral voor hoofdtrainer Jacob van Zanten. De sfeer was aan het begin van het seizoen dan ook heel negatief, mede gezien de dramatische resultaten van de jaren ervoor. Ik heb me echter door niemand laten beïnvloeden. Het was natuurlijk wel een enorme opluchting dat je uiteindelijk als elftal je tijdig veilig gespeeld hebt. Was dat niet het geval geweest, dan had je meteen een negatief stempel gekregen, omdat je als clubman nou eenmaal kritischer wordt bekeken,'' aldus Jacob van Zanten. Waar zijn voorgangers niet in slaagden, had van Zanten wel succes: het smeden van een hecht collectief. ,,De sfeer is natuurlijk enorm belangrijk geweest. Iedereen had enorm veel voor elkaar over. Je zag dat ook terug op het veld. Het voetbal dat we speelden was voor mezelf en de jongens aantrekkelijk, maar kwam er met name uit in de oefenwedstrijden en lukte niet altijd om dir door te trekken in de competitie. Het belangrijkste is echter dat ook het publiek weer heeft genoten.''

Bij de tussentijdse opvolging van de aan het begin van het vorige seizoen vertrokken hoofdtrainer wist Jacob dat BZS met zijn allen de schouders er onder moest zetten. Een seizoen later constateert de Beusichemse trainer, dat men op de goede weg zit. ,,We zijn er natuurlijk nog lang niet, maar ik bespeur toch een positieve tendens. Dat komt natuurlijk ook doordat wij behoorlijk presteerden. Dat is iets wat door de hele vereniging en daar buiten doorwerkt.”

De voorbereiding op het nieuwe seizoen 2017-2018 verloopt zeker niet vlekkeloos. BZS is dan ook nooit kampioen van de voorbereiding en mist in de oefenwedstrijden vanwege diverse oorzaken (vakanties, blessures) de nodige spelers in de meeste oefen- en bekerwedstrijden. De selectie was kwalitatief te smal, er moesten dus versterkingen komen. Daarbij werd nauwlettend gekeken naar het streven om een volksclub te blijven en de jeugd niet te vergeten. “De laatste jaren hebben we een iets mindere lichting gehad. De lichtingen die er nu aankomen zijn wel talentvol. Een aantal moeten er dan ook kunnen doorbreken.” De concurrentie is dan ook toegenomen en kan dan ook voor frustraties gaan zorgen. ,,Het zal voor mij nog heel moeilijk worden om een keuze te maken, maar het is aan de spelers zelf om zich te selecteren. Wie toevallig niet de vorm heeft, kan wellicht buiten de basis belanden. Het is dan zaak om daar goed mee om te gaan en te zorgen dat je je weer terug knokt in het eerste elftal. Voor ons als technische staf ligt daar dan ook een belangrijke taak,'' aldus Jacob van Zanten, die veel vertrouwen heeft in het nieuwe seizoen, maar waakt voor al te groot optimisme. ,,We moeten niet vergeten dat we uit een heel diep dal komen. Laten we eerst dan ook maar eens zorgen dat we met goed verzorgd voetbal in de middenmoot meedraaien. Pas in de winterstop kun je zien waar je werkelijk staat. Gezien de breedte van de selectie zullen we op spelers uit de hoogste jeugdteams dit jaar veelvuldig een beroep moeten doen. Dit is tevens een uitgelezen mogelijkheid voor die spelers om zich aan het niveau op te trekken en zich sneller te ontwikkelen. De jeugd heeft de toekomst''.


Lees meer>

maandag 11 september

15:11

Vorige week meldden we al dat je bij Zweeler mee kunt doen aan verschillende Fantasy Leagues, waarvan de Eredivisie inmiddels gestart is. Maar je kunt je deze week nog aanmelden voor de Fantasy Champions League en Europa League. 

Waarom mee doen aan de Fantasy Champions League?

· Je betrokkenheid bij het voetbal zal nog meer toe nemen. Je krijgt 72 miljoen euro budget om 8 voetbalteams te kiezen .

· Het kost maar 7 euro en je krijgt er uren aan entertainment voor terug. Niet alleen bij het puzzelen naar het ideale team, maar ook tijdens de wedstrijden zorgen jouw teams voor vreugde, maar zeker ook voor frustraties.

· Als je een groot gedeelte van de andere spelers weet te verslaan, kan je ook nog een leuke prijs winnen! Er zijn 30 prijzen te winnen in het algemeen klassement (min. 1.000 euro aan prijzen)! En de 1e prijs bedraagt meer dan 152 euro!
 

Champions League
Het https://zweeler.com/game/footballGroupKnockout/FantasyChampionsLeagueBudget20172018/main.php?ref=670"> style="text-decoration:none">Champions League (Budget) Spel 2017/2018 zal gaan starten op dinsdag 12 september 2017 om 20:45 uur.
Je krijgt 72 miljoen euro budget om 8 voetbalteams te kiezen, waarvan jij denkt dat ze de meeste punten gaan halen in het Champions League (Budget) Spel 2017/2018.

Het spel kost 7 euro per team en we starten met minimaal €1000,- aan prijzen. De eerste prijs zal 152 euro zijn (30 AK prijzen).

Europa League
Het https://zweeler.com/game/footballGroupKnockout/FantasyEuropaLeagueBudget2017/main.php?ref=670"> style="text-decoration:none">Europa League (Budget) Spel 2017/2018 zal gaan starten op donderdag 14 september 2017 om 19:00 uur.
Je krijgt 85 miljoen euro budget om 10 voetbalteams te kiezen, waarvan jij denkt dat ze de meeste punten gaan halen in het Europa League (Budget) Spel 2017/2018.

Het spel kost 7 euro per team en we starten met minimaal 500 euro aan prijzen. De eerste prijs zal 93 euro zijn (15 AK prijzen).

https://www.zweeler.com/main/main.php?module=register&ref=670"> style="text-decoration:none">Klik hier om je meteen te registreren! 


Lees meer>

Excelsior Maassluis Logo

11:13

Excelsior Maassluis

Excelsior M zag in de uitwedstrijd tegen TEC geen kans om de volle winst mee naar Maassluis te nemen. Na een 1-0 achterstand was het Smally Lake die de gelijkmaker op het bord bracht. Beide ploegen probeerden aanspraak te maken op de winnende, waar TEC in de 89e minuut dacht deze te bewerkstelligen. De treffer werd echter afgelast wegens buitenspel waardoor beide ploegen genoegen moesten nemen met een punt.

Tiel, dit weekend in de ban van “Appelpop” was the place to be voor vele festivalgangers die waarschijnlijk meer genoten zullen hebben van de muziek dan de toeschouwers op sportpark de Lok van de wedstrijd. Slechts 150 toeschouwers omzoomden het prachtige en goed bespeelbare veld waarvan minimaal de helft uit Maassluis kwam.

Zij zagen Excelsior M in dezelfde opstelling aantreden als tegen De Treffers en Sparta Rotterdam. TEC, met 1 uit 2 niet goed gestart, is nooit een lekkere tegenstander voor de ploeg van Jeroen Rijsdijk en ook vandaag had de ploeg het moeilijk. Zeker in de eerste helft waarin Excelsior M bijzonder matig acteerde. Het kon nauwelijks gevaarlijk worden. De strijd werd vooral gestreden op het middenveld en daar was de ploeg van trainer Gery Vink de betere. Op de vleugels kwam het regelmatig gevaarlijk door maar het moet ook gezegd worden dat het niet echt gevaarlijk werd voor de neus van Jean Paul van Leeuwen. Diezelfde doelman kon echter in de 27e minuut alsnog de gang naar het net maken. Een corner van TEC werd onvoldoende verwerkt waardoor de bal plotseling achter van Leeuwen lag. Volgens de speaker van dienst een eigen treffer van Excelsior M, doch het was voor uw verslaggever niet te zien wie dit was. (naar later bleek was het Sefa Kurt die de bal uiteindelijk in het eigen doel werkte). Tot aan de rust probeerde Excelsior M nog wel de gelijkmaker te forceren maar het spel was te voorspelbaar waardoor TEC met een 1-0 voorsprong de kleedkamer mocht opzoeken.

In de tweede helft bracht Jeroen Rijsdijk Daan Blij aan de aftrap. Hij verving Niels Redert. Daarmee kwam er meer creativiteit in de ploeg wat het spel absoluut ten goede kwam. Excelsior M zocht veelvuldig de aanval en dat werd beloond toen Smally Lake een heerlijke steekbal van Stephan Kruithof kon binnenschieten (1-1). De Tricolores hadden in het eerste kwartier na rust genoeg kansen om op voorsprong te komen maar telkens stond keeper van der Sman op de goede plaats. Scheidsrechter van der Pol had tot twee maal toe de mogelijkheid Excelsior M een elf meter toe te kennen maar
de man in het geel vond beide keren de overtreding te licht om de bal op te stip te leggen. In de 27e minuut van de tweede helft was de overtreding van keeper van der Sman op Vincent v.d. Berg volgens velen van dien aard dat de bal op de stip had gemoeten maar ook deze keer was van der Pol resoluut in zijn beslissing.


In de slotfase was het voor beide doelen nog dermate hectisch dat een van de ploegen met de overwinning had kunnen strijken. TEC was daar het meest dichtbij. Vlak voor tijd maakte Jean Paul van Leeuwen op fantastische wijze een vrije trap onschadelijk maar was een minuut later kansloos op een inzet van een van de TEC-spelers. Het Tielse publiek stond op de banken, de speaker ging uit zijn dak en het scorebord wees meteen de 2-1 aan voor de thuisploeg! Maar tot ontzetting van TEC werd de treffer wegens buitenspel afgekeurd waardoor uiteindelijk de wedstrijd met een 1-1 stand werd afgesloten.

Daarmee blijft de ploeg van Jeroen Rijsdijk ongeslagen maar ziet het langzaam ploegen als Katwijk, IJsselmeervogels en HHC Hardenberg verder uitlopen. Volgende week zaterdag wacht er opnieuw een uitwedstrijd en ook dan wordt er pas om 18.00 uur afgetrapt. Tegenstander is dan Achilles ’29 uit Groesbeek.

 


Lees meer>

Meer berichten