Regio Vlaardingen/Maassluis

  • A-Z Barbecue
  • sport 2000 spijkenisse
  • ck kozijnen
  • Centrum voor Paramedische Hulp
  • BAZ Holland BV
  • voetbaldiscount.nl

Edities

VoetbalJournaal Vlaardingen/Maassluis - Voorjaar 2017

VoetbalJournaal Vlaardingen-Maassluis - Najaar 2016

VoetbalJournaal Vlaardingen-Maassluis - Voorjaar 2016

VoetbalJournaal Vlaardingen-Maassluis - Najaar 2015

VoetbalJournaal Vlaardingen-Maassluis - Najaar 2014

Bedrijven in Vlaardingen/Maassluis

Berichten uit de regio

maandag 18 september
Zwaluwen Logo

16:38

Zwaluwen

Hugo van Tienhoven keek zaterdagmiddag nog eens goed naar het gras op het hoofdveld. “Dat komt wel goed”, zei de voorzitter van Zwaluwen Vlaardingen. “Den Bosch gaat door.” Even daarvoor had de consul het competitieduel van Zwaluwen en SteDoCo nog afgelast. 

De zaterdaghoofdklasser kijkt vol verwachting uit naar het bekertreffen met de Jupiler League-club. Zo druk als in 2011 toen FC Twente op bezoek kwam, wordt het niet, maar Van Tienhoven verwacht zeker tussen de zeshonderd en duizend toeschouwers. Een klein deel daarvan komt uit Den Bosch. “We wilden eigenlijk een speciaal vak maken voor de supporters van Den Bosch, maar gisteren belden ze met de mededeling dat wij ons de moeite konden besparen. Ze hadden pas twintig kaarten verkocht. Voor Den Bosch-supporters is het een verplichte combi-regeling. De wedstrijd is ook vroeg, om vijf uur, en ik kan me voorstellen dat niet iedereen vrij neemt en krijgt om mee te reizen.”

In de kantine van Zwaluwen valt het oog snel op een grote overzichtsfoto vanuit de lucht voor het begin van de wedstrijd tegen FC Twente. “Met 2500 man zat het toen helemaal vol”, vertelt Van Tienhoven. “Twente was toen net landskampioen geworden en helemaal ‘hot’. Er speelden grote namen. Volgens mij deed Steven Berghuis nog mee, Luuk de Jong en Denny Landzaat. Achterin stond die grote Braziliaan, Douglas.”

Zwaluwen verloor met 1-8, maar het was in Vlaardingen wel een topavond. Zo’n topavond hoopt Van Tienhoven morgenavond weer te beleven. “We hebben leuke toegangsprijzen. We hebben inmiddels 350 kaarten in de voorverkoop verkocht. Aan de kassa kan gewoon een kaartje worden gekocht. Ik ben wel blij met Den Bosch. Een profclub, maar eentje die het niet al te ingewikkeld maakt. Stel dat we Feyenoord hadden geloot. Dan had de burgemeester nooit toestemming gegeven om al om vijf uur te spelen. Dan hadden we waarschijnlijk moeten uitwijken. Tegen een eredivisieclub weet je dat je kansloos bent. Dat ben je normaal gesproken ook tegen een club uit de Jupiler League, maar je hebt in ieder geval meer kans op een stuntje.”

Ander voordeel van de loting: Van Tienhoven verwacht dat zijn club zeker wat gaat overhouden aan het duel. “We hebben natuurlijk onze kosten, maar daar tegenover staat de premie van de KNVB en de inkomsten uit kaartverkoop en kantine. Wat we overhouden, gaat in de algemene pot van de club. Dus ieder lid van Zwaluwen wordt er beter van.”


Lees meer>

vrijdag 15 september

15:52

Sportcentrum Dordrecht, al een kleine vier decennia toonaangevend op het gebied van sportoutfits en teamwear in Dordrecht maar ook met een klantenkring buiten de stad, beleeft deze periode topdrukte. De start van de diverse competities zorgt voor een hausse in de verkoop van sportkleding en –schoenen.
 
In de periode augustus en september is het een drukte van belang in de vestigingen van Sportcentrum Dordrecht, in de Albertine Agnesstraat en in de Vriesestraat. ,,Je zou zeggen dat door de late start van de meeste amateurvoetbalcompetities in het weekeinde van 23 en 24 september de drukte meer verspreid is, maar niets is minder waar’’, geeft Christine Schakenbos, die de marketing en communicatie binnen de sportspeciaalzaak verzorgt, aan. ,,We beleven een uitermate drukke periode, zeker ook omdat we in eigen huis de bedrukking van de teamwear van diverse verenigingen verzorgen.’’
 
Champions League
‘We know the game’ is de slogan waarmee Sportcentrum Dordrecht (kortweg: SCD) zich graag afficheert. ,,We zien onszelf als coach, trainer en zaakwaarnemer van onze klanten. We luisteren graag naar hun wensen, willen maatwerk leveren’’, vertelt Christine Schakenbos. SCD is daarmee ook een belangrijke spelbepaler op sportoutfit gebied, met Dordtse voetbalclubs als Dubbeldam, RCD en Wieldrecht in de klantenkring maar ook verenigingen buiten de Merwestad (ASWH, Drechtstreek, Heerjansdam en Pelikaan bijvoorbeeld) en in andere takken van sport zoals bijvoorbeeld korfbal. ,,Op dit moment draaien we eigenlijk 24 uur per dag, zeven dagen in de week.’’
 
In de winkels zijn de nieuwste trends en outfits op sportgebied te zien. ,,In deze periode komen de Champions League pakken binnen. Deze pakken zijn exclusiever dan de ‘gewone’ wedstrijdtrainingspakken van de Europese topclubs.’’
 
Instagram
Met eigenaar Cees Jorissen als spil en inspirator van een groep van in totaal zo’n vijftien medewerkers is Sportcentrum Dordrecht hard op weg naar haar veertigste verjaardag. Het actuele assortiment wordt via sociale media nadrukkelijk onder de aandacht gebracht.
 
Christine Schakenbos: ,,Onze webshop is onze derde winkel geworden. Mensen weten nog steeds heel goed de weg naar onze twee fysieke vestigingen te vinden en doen dat ook het liefst, maar de verkoop van shirts, schoenen en pakken via de webshop is ook belangrijk voor ons geworden. Op ons Instagram account vindt de consument altijd onze laatste collectie. Hierbij maken we gebruik van eigen foto’s, gemaakt met onze eigen medewerkers. Dit slaat enorm aan bij vooral de jongere jeugd. Vaak worden onze medewerkers herkend door die jonge gasten en dan is er al snel goed contact na binnenkomst. Want hoewel de webshop een belangrijk middel voor ons is geworden, wij zijn een sportspeciaalzaak, waarbij het contact tussen de klant en onze medewerkers heel erg belangrijk is. Dit merken we ook aan het feit dat onze klanten graag bij ons terugkomen.’’

Lees meer>

Excelsior Maassluis Logo

09:11

Excelsior Maassluis

Excelsior Maassluis zal dit seizoen twee maal de reis maken richting Groesbeek. Zowel De Treffers als Achilles’29 komen immers uit de Gelderse gemeente vlakbij Nijmegen. De eerste Groesbeekse bestemming is Sportpark de Heikant waar het zwart-wit gestreepte Achilles’29 zijn thuiswedstrijden speelt.
 
Achilles’29 is een grote naam in het Nederlandse amateurvoetbal. De voormalig zondagclub werd meerdere malen kampioen in de hoogste zondagafdeling en behaalde in 2012 het algeheel amateurkampioenschap van Nederland. Ook kent de historie van Achilles’29 enkele fraaie stunts in de KNVB-beker. De laatste jaren was Achilles’29 echter afwezig in het amateurvoetbal. Na opnieuw een kampioenschap waren de zwart-witten in 2013 namelijk de eerste club die via de Topklasse promoveerde naar de Jupiler League. In totaal hield Achilles’29 dit drie jaar vol. De eerste twee seizoenen bewezen ze, onder leiding van trainer François Gersthuizen, dat teams uit de top van het Nederlandse amateurvoetbal niet altijd onder hoeven te doen voor de profclubs in de Jupiler League. Met keurige eindnoteringen in de middenmoot leek Achilles’29 derhalve een blijvertje.
 
Vorig seizoen ging het echter volledig mis. Na een desastreuze eerste seizoenshelft, waarin Achilles’29 amper punten pakte, was een eindsprint in de tweede seizoenshelft net niet genoeg om concurrent FC Dordrecht in te halen. Gevolg: Achilles’29 degradeerde en komt dit seizoen voor het eerst uit in de Tweede Divisie.
 
De seizoenstart van de mannen van trainer Eric Meijers is exact gelijk aan die van Excelsior Maassluis Met een overwinning (0-3 bij AFC) en twee gelijke spelen (2-2 op bezoek bij Jong Sparta en opnieuw 2-2 thuis tegen IJsselmeervogels) veroverde Achilles’29 tot nu toe vijf punten. Net als Excelsior Maassluis wonnen zij de openingswedstrijd en volgden daarop twee gelijke spelen. En evenals Excelsior M werd de enige overwinning van het seizoen behaald op vreemde boden en werd er pas één thuiswedstrijd gespeeld (met een punt als resultaat).
 
Op basis van de competitiestart zullen Excelsior Maassluis en Achilles’29 dus aan elkaar gewaagd zijn. Een verwachting die in de voorbeschouwingen van afgelopen weken regelmatig terug kwam. De Tweede Divisie is voorlopig net zo open als vorig seizoen en kent iedere week verrassende resultaten. We zullen ons daarom vasthouden aan het feit dat Excelsior Maassluis zowel in het vorige seizoen als in de start van het huidige seizoen goed presteert op vreemde bodem. De verdediging van Excelsior Maassluis zal daarbij wel moeten oppassen voor aanvaller Niek Versteegen. Hij maakte tot nu toe drie doelpunten en is daarmee één van de topscorers van de Tweede Divisie.
 
De wedstrijd op Sportpark de Heikant begint om 18:00 en staat onder leiding van scheidsrechter de Winter.
 

Lees meer>

maandag 11 september

15:11

Vorige week meldden we al dat je bij Zweeler mee kunt doen aan verschillende Fantasy Leagues, waarvan de Eredivisie inmiddels gestart is. Maar je kunt je deze week nog aanmelden voor de Fantasy Champions League en Europa League. 

Waarom mee doen aan de Fantasy Champions League?

· Je betrokkenheid bij het voetbal zal nog meer toe nemen. Je krijgt 72 miljoen euro budget om 8 voetbalteams te kiezen .

· Het kost maar 7 euro en je krijgt er uren aan entertainment voor terug. Niet alleen bij het puzzelen naar het ideale team, maar ook tijdens de wedstrijden zorgen jouw teams voor vreugde, maar zeker ook voor frustraties.

· Als je een groot gedeelte van de andere spelers weet te verslaan, kan je ook nog een leuke prijs winnen! Er zijn 30 prijzen te winnen in het algemeen klassement (min. 1.000 euro aan prijzen)! En de 1e prijs bedraagt meer dan 152 euro!
 

Champions League
Het https://zweeler.com/game/footballGroupKnockout/FantasyChampionsLeagueBudget20172018/main.php?ref=670"> style="text-decoration:none">Champions League (Budget) Spel 2017/2018 zal gaan starten op dinsdag 12 september 2017 om 20:45 uur.
Je krijgt 72 miljoen euro budget om 8 voetbalteams te kiezen, waarvan jij denkt dat ze de meeste punten gaan halen in het Champions League (Budget) Spel 2017/2018.

Het spel kost 7 euro per team en we starten met minimaal €1000,- aan prijzen. De eerste prijs zal 152 euro zijn (30 AK prijzen).

Europa League
Het https://zweeler.com/game/footballGroupKnockout/FantasyEuropaLeagueBudget2017/main.php?ref=670"> style="text-decoration:none">Europa League (Budget) Spel 2017/2018 zal gaan starten op donderdag 14 september 2017 om 19:00 uur.
Je krijgt 85 miljoen euro budget om 10 voetbalteams te kiezen, waarvan jij denkt dat ze de meeste punten gaan halen in het Europa League (Budget) Spel 2017/2018.

Het spel kost 7 euro per team en we starten met minimaal 500 euro aan prijzen. De eerste prijs zal 93 euro zijn (15 AK prijzen).

https://www.zweeler.com/main/main.php?module=register&ref=670"> style="text-decoration:none">Klik hier om je meteen te registreren!







 


Lees meer>

Meer berichten