Regio Walcheren

  • A-Z Barbecue
  • Kleyn trucks koeriers
  • voetbaldiscount.nl

Edities

VoetbalJournaal Walcheren - Voorjaar 2017

VoetbalJournaal Walcheren - Najaar 2016

VoetbalJournaal Walcheren - Voorjaar 2016

VoetbalJournaal Walcheren - Najaar 2015

VoetbalJournaal Walcheren - Voorjaar 2015

VoetbalJournaal Walcheren - Najaar 2014

Overige regio's in Zeeland

Bedrijven in Walcheren

Berichten uit de regio

vrijdag 15 september

15:52

Sportcentrum Dordrecht, al een kleine vier decennia toonaangevend op het gebied van sportoutfits en teamwear in Dordrecht maar ook met een klantenkring buiten de stad, beleeft deze periode topdrukte. De start van de diverse competities zorgt voor een hausse in de verkoop van sportkleding en –schoenen.
 
In de periode augustus en september is het een drukte van belang in de vestigingen van Sportcentrum Dordrecht, in de Albertine Agnesstraat en in de Vriesestraat. ,,Je zou zeggen dat door de late start van de meeste amateurvoetbalcompetities in het weekeinde van 23 en 24 september de drukte meer verspreid is, maar niets is minder waar’’, geeft Christine Schakenbos, die de marketing en communicatie binnen de sportspeciaalzaak verzorgt, aan. ,,We beleven een uitermate drukke periode, zeker ook omdat we in eigen huis de bedrukking van de teamwear van diverse verenigingen verzorgen.’’
 
Champions League
‘We know the game’ is de slogan waarmee Sportcentrum Dordrecht (kortweg: SCD) zich graag afficheert. ,,We zien onszelf als coach, trainer en zaakwaarnemer van onze klanten. We luisteren graag naar hun wensen, willen maatwerk leveren’’, vertelt Christine Schakenbos. SCD is daarmee ook een belangrijke spelbepaler op sportoutfit gebied, met Dordtse voetbalclubs als Dubbeldam, RCD en Wieldrecht in de klantenkring maar ook verenigingen buiten de Merwestad (ASWH, Drechtstreek, Heerjansdam en Pelikaan bijvoorbeeld) en in andere takken van sport zoals bijvoorbeeld korfbal. ,,Op dit moment draaien we eigenlijk 24 uur per dag, zeven dagen in de week.’’
 
In de winkels zijn de nieuwste trends en outfits op sportgebied te zien. ,,In deze periode komen de Champions League pakken binnen. Deze pakken zijn exclusiever dan de ‘gewone’ wedstrijdtrainingspakken van de Europese topclubs.’’
 
Instagram
Met eigenaar Cees Jorissen als spil en inspirator van een groep van in totaal zo’n vijftien medewerkers is Sportcentrum Dordrecht hard op weg naar haar veertigste verjaardag. Het actuele assortiment wordt via sociale media nadrukkelijk onder de aandacht gebracht.
 
Christine Schakenbos: ,,Onze webshop is onze derde winkel geworden. Mensen weten nog steeds heel goed de weg naar onze twee fysieke vestigingen te vinden en doen dat ook het liefst, maar de verkoop van shirts, schoenen en pakken via de webshop is ook belangrijk voor ons geworden. Op ons Instagram account vindt de consument altijd onze laatste collectie. Hierbij maken we gebruik van eigen foto’s, gemaakt met onze eigen medewerkers. Dit slaat enorm aan bij vooral de jongere jeugd. Vaak worden onze medewerkers herkend door die jonge gasten en dan is er al snel goed contact na binnenkomst. Want hoewel de webshop een belangrijk middel voor ons is geworden, wij zijn een sportspeciaalzaak, waarbij het contact tussen de klant en onze medewerkers heel erg belangrijk is. Dit merken we ook aan het feit dat onze klanten graag bij ons terugkomen.’’

Lees meer>

JVOZ Logo

09:24

JVOZ

Hij zou afgelopen winter in eerste instantie de overstap maken van FC Twente naar Sparta Rotterdam. Het werd echter een terugkeer naar JVOZ. De achttienjarige Sander Versendaal is fysiek weer bijna de oude en kreeg deze week goed nieuws.

De Oostkapellenaar, die ooit deel uitmaakte van Oranje onder 15 en daarmee de eerste (ex-) JVOZ-speler was die zich international mocht noemen, had al langere tijd last van het scheenbeen, nadat hij vorig jaar werd geopereerd aan de heup. Versendaal: ,,In de winterstop zag ik af van Sparta want het voelde niet goed aan om geblesseerd aan te komen bij mijn nieuwe club. In maart heb ik wel een paar keer meegetraind bij Sparta maar nu zagen zij af van een overgang. Ze durfden het niet aan omdat mij waarschijnlijk een operatie te wachten stond. Gelukkig is de pijn vanzelf weggegaan.”

Versendaal houdt nog steeds hoop op een profcarrière. ,,JVOZ heeft de belofte gedaan dat ik dit seizoen weer stage mag lopen bij Sparta.”


Lees meer>

maandag 11 september

15:11

Vorige week meldden we al dat je bij Zweeler mee kunt doen aan verschillende Fantasy Leagues, waarvan de Eredivisie inmiddels gestart is. Maar je kunt je deze week nog aanmelden voor de Fantasy Champions League en Europa League. 

Waarom mee doen aan de Fantasy Champions League?

· Je betrokkenheid bij het voetbal zal nog meer toe nemen. Je krijgt 72 miljoen euro budget om 8 voetbalteams te kiezen .

· Het kost maar 7 euro en je krijgt er uren aan entertainment voor terug. Niet alleen bij het puzzelen naar het ideale team, maar ook tijdens de wedstrijden zorgen jouw teams voor vreugde, maar zeker ook voor frustraties.

· Als je een groot gedeelte van de andere spelers weet te verslaan, kan je ook nog een leuke prijs winnen! Er zijn 30 prijzen te winnen in het algemeen klassement (min. 1.000 euro aan prijzen)! En de 1e prijs bedraagt meer dan 152 euro!
 

Champions League
Het https://zweeler.com/game/footballGroupKnockout/FantasyChampionsLeagueBudget20172018/main.php?ref=670"> style="text-decoration:none">Champions League (Budget) Spel 2017/2018 zal gaan starten op dinsdag 12 september 2017 om 20:45 uur.
Je krijgt 72 miljoen euro budget om 8 voetbalteams te kiezen, waarvan jij denkt dat ze de meeste punten gaan halen in het Champions League (Budget) Spel 2017/2018.

Het spel kost 7 euro per team en we starten met minimaal €1000,- aan prijzen. De eerste prijs zal 152 euro zijn (30 AK prijzen).

Europa League
Het https://zweeler.com/game/footballGroupKnockout/FantasyEuropaLeagueBudget2017/main.php?ref=670"> style="text-decoration:none">Europa League (Budget) Spel 2017/2018 zal gaan starten op donderdag 14 september 2017 om 19:00 uur.
Je krijgt 85 miljoen euro budget om 10 voetbalteams te kiezen, waarvan jij denkt dat ze de meeste punten gaan halen in het Europa League (Budget) Spel 2017/2018.

Het spel kost 7 euro per team en we starten met minimaal 500 euro aan prijzen. De eerste prijs zal 93 euro zijn (15 AK prijzen).

https://www.zweeler.com/main/main.php?module=register&ref=670"> style="text-decoration:none">Klik hier om je meteen te registreren! 


Lees meer>

vv serooskerke Logo

13:19

vv serooskerke

Bij Serooskerke speelt een vrouwenteam waar humor en sportiviteit hand in hand gaan. Het gaat hier om Serooskerke Dames 1. Het VoetbalJournaal sprak met de motor op het middenveld, Eva Dalebout.

Harde kern
Eva behoort samen met Esmay, Lisanne, Marjelle, Ilja en Lindy tot de ‘harde kern’ van het elftal. Na een schoolvoetbaltoernooi in groep 7 zijn deze meiden begonnen en 10 jaar later staan ze nog steeds samen op het veld. Het team, nu bestaande uit 16 spelers, heeft onlangs nog spelers aan het team toegevoegd van Zeelandia Vrouwen 2.

“Je bent nooit een verliezend rund als je met humor stunt”
Humor staat bij het meidenteam hoog in het vaandel en wordt gezien als één van de belangrijkste krachten van het team. Zo incasseerde het team meer dan 100 tegendoelpunten vorig seizoen, maar bleef het desondanks strijdbaar. Zo geeft Eva aan: “We kunnen op zo’n moment wel gaan janken, maar wat maakt het eigenlijk ook uit?” Relativeert Eva. “Zolang we maar plezier hebben toch? Toen hebben we ervoor gekozen om er maar een grap van te maken” Doelt Eva op de Facebook post, waarin ze met veel zelfspot hun 100e tegendoelpunt aankondigen. Eva vervolgt: “Achteraf gezien is het natuurlijk ook best hilarisch, meer dan 100 tegendoelpunten.”

Kracht van het team
Wanneer wordt gevraagd naar de andere krachten van het team, geeft Eva aan: “We zijn allemaal nuchtere meiden. Ons zal je aan het begin van de wedstrijd geen halve bus haarlak in ons haar zien spuiten en de mooiste en duurste schoenen zien dragen. We doen het echt voor ons plezier, en dat maakt de sfeer in ons team enorm goed. Natuurlijk worden we wel eens boos op elkaar in de wedstrijd, maar dat is na de wedstrijd ook meteen weer over. No hard feelings.”

Vrijwilligers
Een tekort aan vrijwilligers is een welbekend probleem binnen amateurverenigingen. Zo geeft Eva, wiens vader de vaste scheids is van het team, aan: “Dat is elk jaar wel weer een bevalling, maar uiteindelijk vinden we toch een gemotiveerde trainer of leider. Meestal zijn dit ouders van speelsters. Nu is Chris Momberger voor het 2e seizoen onze leider. Hij was al actief op onze club als trainer van een jongensteam, en is de uitdaging bij ons aangegaan, wat heel goed gaat”.

Verwachtingen komend seizoen
Op de verwachting voor het huidige seizoen reageert Eva vastberaden: “Dat we onder de 100 tegendoelpunten blijven natuurlijk.”

 


Lees meer>

Meer berichten