Regio Zeeuws-Vlaanderen

  • A-Z Barbecue
  • voetbaldiscount.nl
  • luctor

Edities

VoetbalJournaal Zeeuws Vlaanderen Voorjaar 2017

VoetbalJournaal Zeeuws-Vlaanderen - Najaar 2016

VoetbalJournaal Zeeuws-Vlaanderen - Voorjaar 2016

VoetbalJournaal Zeeuws-Vlaanderen - Najaar 2015

VoetbalJournaal Zeeuws-Vlaanderen - Voorjaar 2015

Overige regio's in Zeeland

Bedrijven in Zeeuws-Vlaanderen

Berichten uit de regio

vrijdag 15 september

15:52

Sportcentrum Dordrecht, al een kleine vier decennia toonaangevend op het gebied van sportoutfits en teamwear in Dordrecht maar ook met een klantenkring buiten de stad, beleeft deze periode topdrukte. De start van de diverse competities zorgt voor een hausse in de verkoop van sportkleding en –schoenen.
 
In de periode augustus en september is het een drukte van belang in de vestigingen van Sportcentrum Dordrecht, in de Albertine Agnesstraat en in de Vriesestraat. ,,Je zou zeggen dat door de late start van de meeste amateurvoetbalcompetities in het weekeinde van 23 en 24 september de drukte meer verspreid is, maar niets is minder waar’’, geeft Christine Schakenbos, die de marketing en communicatie binnen de sportspeciaalzaak verzorgt, aan. ,,We beleven een uitermate drukke periode, zeker ook omdat we in eigen huis de bedrukking van de teamwear van diverse verenigingen verzorgen.’’
 
Champions League
‘We know the game’ is de slogan waarmee Sportcentrum Dordrecht (kortweg: SCD) zich graag afficheert. ,,We zien onszelf als coach, trainer en zaakwaarnemer van onze klanten. We luisteren graag naar hun wensen, willen maatwerk leveren’’, vertelt Christine Schakenbos. SCD is daarmee ook een belangrijke spelbepaler op sportoutfit gebied, met Dordtse voetbalclubs als Dubbeldam, RCD en Wieldrecht in de klantenkring maar ook verenigingen buiten de Merwestad (ASWH, Drechtstreek, Heerjansdam en Pelikaan bijvoorbeeld) en in andere takken van sport zoals bijvoorbeeld korfbal. ,,Op dit moment draaien we eigenlijk 24 uur per dag, zeven dagen in de week.’’
 
In de winkels zijn de nieuwste trends en outfits op sportgebied te zien. ,,In deze periode komen de Champions League pakken binnen. Deze pakken zijn exclusiever dan de ‘gewone’ wedstrijdtrainingspakken van de Europese topclubs.’’
 
Instagram
Met eigenaar Cees Jorissen als spil en inspirator van een groep van in totaal zo’n vijftien medewerkers is Sportcentrum Dordrecht hard op weg naar haar veertigste verjaardag. Het actuele assortiment wordt via sociale media nadrukkelijk onder de aandacht gebracht.
 
Christine Schakenbos: ,,Onze webshop is onze derde winkel geworden. Mensen weten nog steeds heel goed de weg naar onze twee fysieke vestigingen te vinden en doen dat ook het liefst, maar de verkoop van shirts, schoenen en pakken via de webshop is ook belangrijk voor ons geworden. Op ons Instagram account vindt de consument altijd onze laatste collectie. Hierbij maken we gebruik van eigen foto’s, gemaakt met onze eigen medewerkers. Dit slaat enorm aan bij vooral de jongere jeugd. Vaak worden onze medewerkers herkend door die jonge gasten en dan is er al snel goed contact na binnenkomst. Want hoewel de webshop een belangrijk middel voor ons is geworden, wij zijn een sportspeciaalzaak, waarbij het contact tussen de klant en onze medewerkers heel erg belangrijk is. Dit merken we ook aan het feit dat onze klanten graag bij ons terugkomen.’’

Lees meer>

donderdag 14 september
hsv hoek Logo

10:55

hsv hoek

Veertien januari van dit jaar opent Jeffrey Bok in de 29e minuut de score met een mooie actie uit een assist van Siali. Een slimme interceptie van de naar ASWH vertrokken Kyle Doesburg levert de gelijkmaker op, een doeltreffende controle in de zestien van Oussama Siali en een slim schot bezorgen Ter Leede de winnende 1-2 op, nota bene na een mooie kans voor de eveneens – naar België? – afgereisde Nick de Groote. De eerdere thuiswedstrijd, tevens opening van de competitie werd door een kopbal van Vincent Ammerlaan met 1-0 gewonnen.
 
Het competitiejaar 2015-2016 leverde ook twee zeges op en vooral de met 0-4 gewonnen openingswedstrijd op vijf september ligt nog vers in het geheugen, terwijl toch ook Youssef Ait-El-Houssi zijn curieuze openingstreffer in de thuiswedstrijd niet snel zal vergeten: doelman De Jonghe zag de bal na zijn uittrap via Youssefs hoofd in het doel verdwijnen! Het werd op Ter Leedes oprichtingsdatum – 30 april – 3-0, vier overwinningen in de laatste twee competitiejaren derhalve.
In de periode 1997-2006 ging het in vijf competitiejaren uit minder voorspoedig: het leverde naast de mooie 0-4 overwinning in september 2002 en de 0-1 op 1 mei 2004 drie nederlagen op, de laatste met 3-0 in februari 2005. Uit dit alles blijkt echter wel dat het totale plaatje positief is: negen overwinningen, vier verliespartijen, één gelijkspel met een doelsaldo van 27 voor en 14 tegen.
 
Dat zal dan ook meteen een voorname drijfveer voor Hoek zijn om de balans wat meer in evenwicht te brengen door – na de vier voorgaande verliezen – eindelijk een mooie thuiszege op Ter Leede te boeken. De Zeeuwen zijn dit jaar namelijk vast van plan om zich dit jaar weer eens te mengen in de strijd bovenin en hebben daartoe, naast twee ex-FC Dordrechtspelers en zelfs een speler uit Litouwen, weer behoorlijk wat voetballers uit België aangetrokken. Daarmee won het team van derdejaars trainer/coach Jannes Tant de eerste competitiewedstrijd tegen Smitshoek met 5-4 en verloor het vorige week met 2-1 van De Jodan Boys.
 
In de oefenperiode won Hoek met 1-3 van Philippine, speelde het met 2-2 gelijk tegen FC Dordrecht, maar het meest tot de verbeelding spreekt de 1-3 tegen derdedivisionist ASWH in de tweede voorronde van de KNVB-beker en daarom mag Hoek het volgende week woensdag om 19.45 uur uit opnemen tegen FC Lisse.
 
Topscorer van de ploeg met momenteel twee bekertreffers tegen ASWH en twee in de prille competities is de 32-jarige nummer elf Niek van Sprungel, die is overgekomen van het Belgische Dikkelvenne, maar oorspronkelijk uitkwam voor Aardenburg, de vereniging uit de oudste stad van Zeeland. De vier andere treffers kwamen op naam van verdedigers Stef de Backer, Zinou Chergui en Fabian Wilson en middenvelder Rik Impens en daarmee lijkt Hoek een ploeg te zijn die snel in de omschakeling is.
 
Tegen dit team neemt Ter Leede het op, al of niet met een weer herstelde aanvoerder Boelee en we hopen dat veel supporters weer de weg naar het verre Hoek weten te vinden. Met de supportersbus als het even kan.
 
De wedstrijd wordt geleid door scheidsrechter Thijs Vonken uit Hulsberg die vorige week AFC-Nootdorp (4-3) floot en daarvoor twee bekerwedstrijden en tevens vierde man was bij Helmond Sport – Jong PSV (1-2) op 25 augustus. Hij wordt bijgestaan door Mario Kwaytaal en Brett Smets.
 

Lees meer>

maandag 11 september

15:11

Vorige week meldden we al dat je bij Zweeler mee kunt doen aan verschillende Fantasy Leagues, waarvan de Eredivisie inmiddels gestart is. Maar je kunt je deze week nog aanmelden voor de Fantasy Champions League en Europa League. 

Waarom mee doen aan de Fantasy Champions League?

· Je betrokkenheid bij het voetbal zal nog meer toe nemen. Je krijgt 72 miljoen euro budget om 8 voetbalteams te kiezen .

· Het kost maar 7 euro en je krijgt er uren aan entertainment voor terug. Niet alleen bij het puzzelen naar het ideale team, maar ook tijdens de wedstrijden zorgen jouw teams voor vreugde, maar zeker ook voor frustraties.

· Als je een groot gedeelte van de andere spelers weet te verslaan, kan je ook nog een leuke prijs winnen! Er zijn 30 prijzen te winnen in het algemeen klassement (min. 1.000 euro aan prijzen)! En de 1e prijs bedraagt meer dan 152 euro!
 

Champions League
Het https://zweeler.com/game/footballGroupKnockout/FantasyChampionsLeagueBudget20172018/main.php?ref=670"> style="text-decoration:none">Champions League (Budget) Spel 2017/2018 zal gaan starten op dinsdag 12 september 2017 om 20:45 uur.
Je krijgt 72 miljoen euro budget om 8 voetbalteams te kiezen, waarvan jij denkt dat ze de meeste punten gaan halen in het Champions League (Budget) Spel 2017/2018.

Het spel kost 7 euro per team en we starten met minimaal €1000,- aan prijzen. De eerste prijs zal 152 euro zijn (30 AK prijzen).

Europa League
Het https://zweeler.com/game/footballGroupKnockout/FantasyEuropaLeagueBudget2017/main.php?ref=670"> style="text-decoration:none">Europa League (Budget) Spel 2017/2018 zal gaan starten op donderdag 14 september 2017 om 19:00 uur.
Je krijgt 85 miljoen euro budget om 10 voetbalteams te kiezen, waarvan jij denkt dat ze de meeste punten gaan halen in het Europa League (Budget) Spel 2017/2018.

Het spel kost 7 euro per team en we starten met minimaal 500 euro aan prijzen. De eerste prijs zal 93 euro zijn (15 AK prijzen).

https://www.zweeler.com/main/main.php?module=register&ref=670"> style="text-decoration:none">Klik hier om je meteen te registreren! 


Lees meer>

donderdag 7 september

11:34

We kennen het allemaal wel: Fantasy Leagues. Gedurende het seizoen van bijvoorbeeld de Eredivisie kun je je voetbalkennis testen en 'live' meedoen met de competities. Je selecteert de spelers (en teams) waarvan je denkt dat zij goed gaan presteren gedurende het seizoen en op basis van hun prestaties kun je punten verdienen. Ook bij Zweeler kun je nu meedoen; daag je vrienden uit voor een competitie en win niet alleen de eer, maar ook echte prijzen!

Bij Zweeler kun je meedoen met een Fantasy League rondom de Eredivisie, Premier League of Champions League. Voor iedere competitie krijg je een bepaald budget, waar je de spelers (of in het geval van de CL: teams) mee koopt waarvan jij denkt dat ze goed presteren en jou dus aan kop moeten brengen in de klassementen voor de prijzen.

Waarom mee doen aan de Fantasy Eredivisie?

· Je betrokkenheid bij het voetbal zal nog meer toe nemen. Kies 20 voetballers en scoor zoveel mogelijk punten! Elk weekend zit jij op het puntje van de bank om jouw spelers aan te moedigen om de 0 te houden, assists te geven en doelpunten te scoren.

· Het kost maar 10 euro en je krijgt er uren aan entertainment voor terug. Niet alleen bij het puzzelen naar het ideale team, maar ook tijdens de wedstrijden zorgen jouw spelers voor vreugde, maar zeker ook voor frustraties.

· Als je een groot gedeelte van de andere spelers weet te verslaan, kan je ook nog een leuke prijs winnen! Er zijn 40 prijzen te winnen in het algemeen klassement (min. 2.000 euro aan prijzen)! En de 1e prijs bedraagt meer dan 301 euro!

De https://zweeler.com/game/football/FantasyEredivisie20172018/main.php?ref=670"> style="text-decoration:none">Fantasy Eredivisie 2017/2018 zal gaan starten op zaterdag 9 september 2017 om 18:30 uur.
In de Fantasy Eredivisie 2017/2018 mag je 20 voetballers kiezen van 18 verschillende voetbalclubs uit de Eredivisie. Je moet van elke linie minimaal 1 speler kiezen en maximaal 2 of 8 spelers. Je mag van elke voetbalclub maximaal 5 spelers kiezen!

Je krijgt 180 miljoen euro budget om 20 voetballers te kiezen, waarvan jij denkt dat ze de meeste punten gaan halen in de Fantasy Eredivisie 2017/2018.

Het spel kost 10 euro per team en we starten met minimaal 2.000 euro aan prijzen. De eerste prijs zal 301 euro zijn (40 AK prijzen).

De Fantasy" target="_blank">https://zweeler.com/game/football/FantasyPremierLeague20172018/main.php?ref=670">Fantasy Premier League 2017/2018 zal gaan starten op zaterdag 9 september 2017 om 13:30 uur.
In de Fantasy Premier League 2017/2018 mag je 20 voetballers kiezen van 20 verschillende voetbalclubs uit de Premier League. Je moet van elke linie minimaal 1 speler kiezen en maximaal 2 of 8 spelers. Je mag van elke voetbalclub maximaal 5 spelers kiezen!

Je krijgt 185 miljoen euro budget om 20 voetballers te kiezen, waarvan jij denkt dat ze de meeste punten gaan halen in de Fantasy Premier League 2017/2018.

Het spel kost 10 euro per team en we starten met minimaal 1.000 euro aan prijzen. De eerste prijs zal 177 euro zijn (20 AK prijzen).

Het https://zweeler.com/game/footballGroupKnockout/FantasyChampionsLeagueBudget20172018/main.php?ref=670"> style="text-decoration:none">Champions League (Budget) Spel 2017/2018 zal gaan starten op dinsdag 12 september 2017 om 20:45 uur.
In de Fantasy Champions League kies je 8 teams uit, op basis van een budget van 72 miljoen euro.

Je krijgt 72 miljoen euro budget om 8 voetbalteams te kiezen, waarvan jij denkt dat ze de meeste punten gaan halen in het Champions League (Budget) Spel 2017/2018.

Het spel kost 7 euro per team en we starten met minimaal 1.000 euro aan prijzen. De eerste prijs zal 152 euro zijn (30 AK prijzen.

https://www.zweeler.com/main/main.php?module=register&ref=670"> style="text-decoration:none">Klik hier om je meteen te registreren!


Lees meer>

Meer berichten